ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

2/15/2015 08:53:00 μ.μ.
Πολύτιμη νίκη πήρε ο Κισσαμικός με 1-0 απέναντι στον Ηλυσιακό, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Τσερκέζος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων… λύτρωσε τον Κισσαμικό, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας… σημάδεψαν οι Φραγκουλάκης (43’) και Σελινιωτάκης (45’).
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τζανής, Κώτσιας, Δάρλας, Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας (71' Μπερνιδάκης), Σουμπασάκης (81' Ντεντάκης), Κανελλόπουλος (54' Βλάχος) Στεφανίδης.
Ηλυσιακός (Μάρκος Δήμος): Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Φλέγγας, Δηλαβέρης (81' Μητσόπουλος), Κωνσταντίνου, Πολυχρόνης (63' Στάμος), Βασιλείου (54' Τζώρτζης).

Η διοίκηση του Ηλυσιακού κατακεραύνωσε τη διαιτησία του αγώνα με τον Κισσαμικό.

Η Ανακοίνωση του προέδρου του Ηλυσιακού, Διονύση Λιονάκη αναφέρει: 
''Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημ. Στ. Κισσάμου έγιναν μάρτυρες μια ανείπωτης διαιτητικής σφαγής. Το διαιτητικό τρίο Ηρακλείου Βισκαδούρος, Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής στέρησε με τις αποφάσεις του οτιδήποτε θετικό μπορούσε να διεκδικήσει η ομάδα του Ηλυσιακού από το παιχνίδι με τον Κισσαμικό.
Η ανεκδιήγητη αυτή διαιτησία μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε 7 κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού ενώ με τα συνεχώς ανάποδα σφυρίγματα έβαλε την ομάδα μας στην περιοχή της με αποτελέσμα να δεχτεί και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Κισσαμικού στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Είναι η τρίτη φορά που κατεβαίνουμε την φετινή σεζόν στην Κρήτη και το σίριαλ με τις κακές διαιτησίες συνεχίζεται.
Απαιτούμε λιγο παραπάνω σεβασμό στην προσπάθεια που καταβάλουμε και καλούμε την ΕΠΟ να μην επιτρέψει τον ορισμό των παραπάνω διαιτητών σε παιχνίδι της ομάδας μας ενώ θα ζητήσουμε και εγγράφως την εξαίρεση τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.
Μετά Τιμής,
Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού ΑΟ - Διονύσης Λιονάκης"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top