ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ Η ΚΗΦΙΣΙΑ , 0-2 ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

2/15/2015 06:44:00 μ.μ.
Σημαντικό τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου πήρε η Κηφισιά στο γήπεδο της Νεάπολης, που επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Ιωνικού χάρις στα γκολ των Βέρμπη και Γιόνδη.

Αν και ήταν ανώτερος ο Ιωνικός καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ένα υψίστης σημασίας τρίποντο.

Η πίεση του Ιωνικού στο πρώτο μισάωρο για την επίτευξη του γκολ ήταν τεράστια και μάλιστα στο 12ο λεπτό ο Κρητικός έπειτα από λάθος διώξιμο της άμυνας έπιασε την κεφαλιά με τον Γουμάγια να πετάει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Κόντρα στην ροή του αγώνα, η Κηφισιά στο 33ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Βέρμπη, όπου έκλεψε την μπάλα από τον Λοϊζιδη και με ωραίο πλασέ στο τετ-ατετ νίκησε τον Αδαμόπουλο. Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα για το γεγονός ότι ο σκόρερ της Κηφισιάς έκανε φάουλ στον παίκτη του Ιωνικού, που στην λήξη του πρώτο ημιχρόνου υπήρξε ένταση στην φυσούσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο την ισοφάριση, με τις φάσεις να χάνονται η μία μετά την άλλη. Μάλιστα, στο 60ο λεπτό ο Καϊμακαμούδης ανετράπη στην περιοχή από τον Καραμπά με τον Σκαφτούρο να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών ωστόσο ο Γουμάγια θα κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Πρόσωπο του αγώνα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, αφού είπε "όχι" σε αρκετές περιπτώσεις.

Στο 71ο λεπτό ,ο Βέρμπης έχασε σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της Κηφισιάς αλλά υπό την πίεση του Κατσίκια το σουτ δεν ήταν καλό με τον Αδαμόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Ότι δεν έβαζε ο Ιωνικός μέχρι το 89' κατάφερε να το βάλει η Κηφισιά με έναν παλιό γνώριμο, τον Αντώνη Γιόνδη που έπειτα από αμυντικό λάθος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Κέκελος Π., Αντωνόπουλος Ι., Σπυριδόπουλος Γ. (Αιτωλ/νιας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Αδαμόπουλος, Κατσίκιας, Παντελίδης, Δάρρας(64' Κοντογουλίδης), Κυριακίδης,Κρητικός, Ντούλιας(64' Γιακούμπι), Λοϊζίδης(46' Koυσουρής), Σκαφτούρος, Μιχελής, Καϊμακαμούδης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγια, Στασινός(90' λ.τρ. Παληαρούτας), Καμαμπάς, Τεγούσης, Τσιμικλής, Ανδρίκος, Ματσούκας(66' Γιόνδης), Δρυμούσης(75' Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλιας, Θανόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top