ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ , 6-0 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

2/01/2015 05:30:00 μ.μ.
Μια… χαψιά έκανε την Αναγέννηση Γιαννιτσών (στο ντεμπούτο Σαπουντζή) ο Πανσερραϊκός που νίκησε με το ευρύ 6-0(!) και μετά την ισοπαλία της Καβάλας, βρίσκεται μόνος στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 35 βαθμούς (+1 από Άρη και +2 από Καβάλα).

Το φιλμ του αγώνα:
-1΄ Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Πανσερραϊκού με τελικό αποδέκτη το Ναουμτσέφσκι που σούταρε εξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
-2΄ Δυνατό σουτ του Τσιμίκα, άουτ.
-4΄ Συρτό σουτ του Παπαστεργίου, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.
-10΄ Σουτ του Ραχίμ μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Σιμψέρης.
-11΄ Ο Γαϊδαρτζής σκοράρει έξω από την περιοχή με πλασέ, ο βοηθός τον υποδεικνύει σε θέση οφσάϊντ.
-12΄ Και νέα υπόδειξη του Καμπερίδη σε θέση οφσάϊντ για τον Γαϊδαρτζή που σούταρε, φέρνοντας την αγανάκτηση παίκτων και κόσμου.
-15΄ Ωραίο δυνατό σουτ του Γαϊδαρτζή από πλάγια θέση, η μπάλα άουτ.
-27΄ ΓΚΟΛ! 1-0! Ο Δαμιανός εκτελεί πανέξυπνα και γρήγορα ένα φάουλ, ο Ναουμτσέφσκι κάνει το γύρισμα στην περιοχή και ο Βοσκόπουλος από κοντά πλασάρει και σκοράρει.
-29΄ ΓΚΟΛ! 2-0! Ο Τριανταφύλλου σεντράρει, ο Γαϊδαρτζής κάνει προβολή στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι και σκοράρει.
-32΄ ΓΚΟΛ! 3-0! Ωραία εναλλαγή της μπάλας με τελικό αποδέκτη τον Παπαστεργίου που πλάσαρε μέσα από την περιοχή.
-41΄ Κάθετη πάσα του Τσιμίκα, ο Γαϊδαρτζής βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, πλασάρει τον Σιμψέρη που αποκρούει με το πόδι.
-50΄ ΓΚΟΛ! 4-0! Εξαιρετική κάθετη πάσα του Καψάλη προς τον Παπαστεργίου που ξεπερνάει και τον Σιμψέρη και πλασάρει στην κενή εστία.
-65΄ Ωραία κίνηση από το Ναουμτσέφσκι που κάνει διαγώνια κίνηση, μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει και ο Σιμψέρης αποκρούει σε κόρνερ.
-66΄ ΓΚΟΛ! 5-0! Εκτέλεση κόρνερ του Ναουμτσέφσκι, κεφαλιά του Γκόγκα και η μπάλα στα δίχτυα.
-81΄ ΓΚΟΛ! 6-0! Ατομική προσπάθεια του Νίκου Ασλανίδη που πέρασε δύο παίκτες, σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Πανσερραϊκός (Κ.Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Βοσκόπουλος (46΄ Καψάλης), Γαλακτερός, Δ.Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ραχίμ (65΄ Ασλανίδης), Ναουμτσέφσκι, Γαϊδαρτζής (62΄ Γκόγκας), Παπαστεργίου
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Α. Σαπουντζής): Σιμψέρης, Μπάμπαλης, Τζούρτζος (55΄ Ξανθόπουλος), Βασιλειάδης, Ουζούνης, Σιδηρόπουλος, Κιόρτσης, Μπάρμπας, Χατζηστεφάνου (46΄ Καραδήμος), Καρακάσογλου, Καπουσούζης (63΄ Κάρτζιος)
Πηγή: Serressport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top