ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ; ΜΙΛΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΣΤΑΜΑΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-2

2/04/2015 10:28:00 μ.μ.



Καλύτερη η Σταμάτα, έχασε στις καθυστερήσεις το παιχνίδι από την απειρία και ανωριμότητα των νεαρών παικτών της! Ο Ολυμπιακός, χωρίς την βοήθεια των αδελφών Τσεβά και του Μπερμπάντη, σε δύο επιθετικές προσπάθειες στο τέλος του αγώνα, ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. 
Η Σταμάτα προηγήθηκε στο 32’ με κεφαλιά του Παππά (1-0) και κράτησε αυτή την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το 89’, που ο Ιατρού -με κεφαλιά κι αυτός- ισοφάρισε (1-1). Στο 92’ ο προωθημένος Βιδάλης, με σουτ προσέφερε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του (1-2). Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σημαντική ευκαιρία, όμως επέκτειναν το αήττητο σερί τους σε 13 παιχνίδια!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μακρής, Βάλλας. Στο 91’ εισήλθε «φίλαθλος» στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού, κι έβριζε τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως αναφέρεται στο Φ.Α.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Ζερβός, Δημούδης, Σιαδήμας, Καμάρας, Μαγγίνας, Μητρόπουλος, Μπόρας, Δημητρίου, Σεκερτζής (63’ Κούβαρης), Παππάς (76’ Καυγαλάκης), Σμυρναίος (92’ Κρεμμύδας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Κολώνης (46’ Ιατρού), Αρκουμάνης, Ανδρεαδάκης, Τσέλια, Ζυγούρης, Σεβδαλής (46’ Κωττάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top