ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ , ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

11/10/2014 09:54:00 μ.μ.




Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώθηκε πριν λίγο η διαδικασία ανάδειξης των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ωστόσο και τα τέσσερα ματς παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον, ενώ τα βλέμματα θα είναι εκ των πραγμάτων στραμμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας καθώς όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται εντός των ορίων του Δήμου!
Το πιο «ελκυστικό» ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Αχιλλέα Νάουσας και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που θα διεξαχθεί στο Γιαννακοχώρι. Αμφότερες οι ομάδες αποτελούν από τις πρωταγωνίστριες ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής και αναμένεται ένα αρκετά αμφίρροπο ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο πρωτοπόρος της Α1, ΑΣ Ειρηνούπολης θα βρεθεί στον γειτονικό Κοπανό, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΓΑΣ που πρωταγωνιστεί φέτος στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.
Τοπικό ντέρμπι και στο ΔΑΚ Νάουσας και μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Ο ΦΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν τότε 2-0 και να φαντάζουν επίσης ως φαβορί για να συνεχίσουν στον θεσμό.
Τέλος, στο Ζερβοχώρι ο τοπικός Άτλας (που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά) θα υποδεχτεί την έκπληξη του θεσμού Μακεδονικό Πλατάνου, με τους «κυανόλευκους» να λογίζονται ως απόλυτο φαβορί, οι «πράσινοι» όμως δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα ειδικά από τη στιγμή που απέκλεισαν τον Ατρόμητο Διαβατού εκτός έδρας.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24/11/2014 και ώρα 14.30

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top