ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

1/17/2015 09:01:00 μ.μ.




ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 2-2

Συγκλονιστικό ήταν στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου με τα Πετράλωνα, αφού το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων έγινε 2-2 στο 90'+1'!

Οι «κυανόλευκοι» ήταν αλλαγμένοι προς το καλύτερο και δυσκόλεψαν πολύ τους φιλοξενούμενους, που από την πλευρά τους έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για τον τίτλο στον 2ο όμιλο. Πάντως με βάση την εξέλιξη του ματς ίσως θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι οι «κυανέρυθροι», καθώς βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ. Πρώτα στο 16' μετά το πλασέ του Γκάνια μέσα από την περιοχή, αλλά και στο 86' με την κεφαλιά του Μπρούσαλη που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Γκρέμο, για να ισοφαρίσουν τελικά οι «κυανέρυθροι» ισάριθμες φορές στο 78' με τον Μεμπελίκα (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής) και στο 90'+1' με τον Ματζιώκα (σουτ μέσα από τη περιοχή). Στο 81' ο Κυφωνίδης «σημάδεψε» το δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή.

***Διακριθέντες από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ήταν οι Παπουτσής, Γαλανόπουλος και Γκρέμο, ενώ από πλευράς Πετραλώνων οι Μεμπελίκας, Παγίδας και Σιάνη.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Λιαμπότης – Μπατζιόπουλος (καλοί)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Αρτσάνος, Τσεσμελής, Κούκος, Παναγιώτου, Παπουτσής (84' Κούκος), Γαλανόπουλος, Γκάνιας (66' Κυρίτσης), Ισμέρης (75' Μπρούσαλης), Γκρέμο

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καπακτσόγλου, Λογοθέτης (31' Μεμπελίκας), Παγίδας, Κατσίγιαννης (53' Κυφωνίδης), Ματζιώκας, Πλάκας, Σιάνη, Παπανδρέου (60' Γαζής), Γκιόλας, Παπαδάκης, Κουτσόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top