ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2/12/2015 08:51:00 μ.μ.
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας, της νεοσύστατης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015. 
Μια αλλαγή στο τρόπο ανάδειξης του Πρωταθλητή Σερρών που μόνο από θετικά σχόλια συνοδεύτηκε και το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ίσως ήταν το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό από όσα διοργάνωσε η ΕΠΣΣ. Και είναι προφανές ότι η συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 & 15 Φεβρουαρίου αρχίζει το καθαυτό πρωτάθλημα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή με τις έξι καλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες να συμμετέχουν σ’ αυτό το νέο μίνι πρωτάθλημα, ενώ και οι υπόλοιπες 4(μόνο 4 δυστυχώς) θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΣ.
Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας, το Serresgoal, που όλο αυτό το διάστημα το πρόβαλλε με το δικό του μοναδικό τρόπο, σας παρουσιάζει σήμερα τους πρωταγωνιστές αυτού του πρωταθλήματος. 
Τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που κατάφεραν να στείλουν την μπάλα τις περισσότερες φορές στα δίχτυα. 
Τους ποδοσφαιριστές που πολλές φορές ξεσήκωσαν τις κερκίδες και έδωσαν το έναυσμα για πανηγυρισμούς χωρίς σταματημό και σίγουρα συνέβαλλαν τα μέγιστα για να πετύχουν οι ομάδες τους στόχους τους.
Στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 13 γκολ τερμάτισαν ο Αγγελακάς Θόδωρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ο Νίκος Γεράκης του Διαγόρα Δασοχωρίου. Ο παλιός κι ο νέος.
Στη συνέχεια την πρώτη εξάδα κλείνουν 4 ποδοσφαιριστές που σημείωσαν από 10 γκολ και  είναι οι: Άγγος Άκης(ΑΕ Χρυσού), Δάπκας Σταμάτης(Διγενής Άνω Ποροΐων), Καζακίδης Βασίλης(Διαγόρας Δασοχωρίου), Σιδηρόπουλος Κώστας(Απόλλων Παραλιμνίου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top