ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΥΝΕΧΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2/15/2015 08:57:00 μ.μ.
Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες ο Ίκαρος επικράτησε του Μοσχάτου με 3-1 συνεχίζοντας έτσι την συγκατοίκηση με την Οδηγήτρια.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και μόλις στο 5΄ άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασόπουλο. Το γκολ αυτό ξύπνησε τους «πράσινους» που πέντε λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ντόνε. Στην επανάληψη ο Ίκαρος ανέβασε στροφές και με πέναλτι του Βουρλούμη στο 64΄(κέρδισε ο Γεωργίου) και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουντουκίδη στο 79΄ πήρε την πολυπόθητη νίκη. Το Μοσχάτο είχε δοκάρι στο 60΄ με τον Κορρέ.
Διαμαρτύρεται για οφσαιντ ο Ίκαρος στο γκολ της ισοφάρισης και για το πέναλτι που καταλογίστηκε στον Γεωργίου το Μοσχάτο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαμούρης με επόπτες του Γκολέ και Παπανδριόπουλο.

Ίκαρος Καλλιθέας: Αθανασόπουλος Ν., Εμμανουήλ, Βουρλούμης, Κορρές, Λάλα, Κυριακίδης, Ομεράι, Φουντουκίδης, Στούπης(81΄Σκούρτας), Γεωργίου(85΄Ταράτσας), Αθανασόπουλος Κ.(75΄ Ατματσίδης)
Μοσχάτο: Καταχανάκης, Μουντογαλάκης, Μπαμπούνης, Αλτόγλου, Ρωμανός, Παπαευθυμίου, Πλούσης, Γιαννακόπουλος(87΄Χατζηπαναγιώτης), Δουληγέρης, Συράκος(81΄Βαρούχας), Ντόνε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top