ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

11/02/2014 05:17:00 μ.μ.



Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Δόξα Δράμας έφυγε με τεράστιο διπλό απ’ το Κλεάνθης Βικελίδης υποχρεώνοντας τον Άρη σε νέα ήττα (1-0). Στις εξέδρες ο Κάμπος.

Νέο έδαφος στη μάχη που δίνει για άνοδο απ’ την Γ’ Εθνική έχασε ο Άρης, ενώ ο νέος του προπονητής Πάουλο Κάμπος, είχε την… τύχη (ή την ατυχία) να αντιληφθεί από πολύ νωρίς πως τον περιμένει πολλή, πάρα πολλή δουλειά στον πάγκο των «κιτρίνων». 
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να καταβάλει την αντίσταση της Δόξας Δράμας, αλλά από ένα γκολ του Στάικου στις καθυστερήσεις έπεσε οριστικά στο καναβάτσο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο» (μόλις το δεύτερο εφέτος) με εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει στο 90’ ο Παπαβασιλείου, ο οποίος ανατράπηκε μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Φερνάντες.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για τον κακό Άρη, που έμεινε μακριά απ’ το καλό του εαυτό και παραμένει στους 7 βαθμούς έχοντας μόλις δύο νίκες μετά από πέντε παιχνίδια…

Όλα αυτά, με τον νέο προπονητή του Άρη, Κάμπος να παρακολουθεί προβληματισμένος τον αγώνα, καθώς καταλαβαίνει ότι το έργο του θα ‘ναι πολύ δύσκολο στην προσπάθειά του να φέρει ξανά την ομάδα εκεί που είναι η φυσική της θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Σουνάς, Πόι, Καπνίδης, Ατματσίδης.

Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης, Κυριακίδης, Μουδούρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top