ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΠΗΡΕ ΣΗΜΑΝΤΙΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΘΕΡΜΗΣ

2/15/2015 06:55:00 μ.μ.
Σπουδαία ανατροπή που ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Κωσταντίνου πέτυχε ο Αχιλλέας Τριανδρίας, ο οποίος επικράτησε με 1-2 του Θερμαϊκού Θέρμης.
Αν και οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τρόκα στο 11΄, τελικά κατάφεραν να χάσουν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους. Η ομάδα του Γιάννη Παγώνη που μπήκε σαφώς πιο βελτιωμένη σχετικά με το πρώτο μέρος, στην επανάληψη, στις δύο ουσιαστικά τελικές ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να είναι άκρως αποτελεσματική και να πάρει το «τρίποντο». Αρχικά για τον Αχιλλέα μείωσε ο Νικολαϊδης με κεφαλιά στο 58΄ ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κωσταντίνου πλάσαρε εύστοχα σε μια αντεπίθεση του Αχιλλέα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.
Πάντως, πέρα από το πρώτο τέταρτο όπου ο Θερμαϊκός μπήκε νωθρά στην επανάληψη, από κει και πέρα, οι παίκτες του Κώστα Γιότκου προσπαθούσαν συνεχώς να διασπάσουν την άμυνα ζώνης του Αχιλλέα, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Με λίγα λόγια, αν και είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι «πράσινοι» πλήρωσαν την επιθετική φλυαρία τους. Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι της Θέρμης ζητήσαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις για χέρι των παικτών της Τριανδρίας μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Τέλος, μετά από αυτήν την εξέλιξη της αγωνιστικής, το Αγγελοχώρι παρέμεινε στη 2η θέση με την χθεσινή νίκη επί του Παύλου Μελά με έναν βαθμό διαφορά από τον Θερμαϊκό, την ίδια στιγμή όπου ο Μακεδονικός κλείνει την πρώτη τετράδα στο -2 από την τρίτη θέση.

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 1-2
Σκόρερς: Τρόκας 11΄ / Νικολαϊδης 58΄, Κωσταντίνου 90+
Διαιτησία: Παπαγγέλης (Πατσιάς – Μποζατζίδης)
ΘΕΡΜΗ (Γιώτκος): Παλαβράκης, Αχαλινόπουλος, Μέτσιος, Κολώνης, Φάκας, Τρόκας, Παπαδόπουλος, Καραπατσακίδης, Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης, Ματζιούνης
Αγωνίστηκε επίσης ο: Τσόχας
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παγώνης): Μπογδάνος, Τσίγγος, Κουνουπάκης, Ντινιώτης, Κεστελίδης, Καϊδατζής, Κουτσικοβαγγέλης, Τσαχαλίδης, Χαλιμπάκης, Νικολαϊδης, Κωσταντινίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μυλωνάς, Κωσταντίνου και Λιώνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top