ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

2/15/2015 06:57:00 μ.μ.
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 0-0

Δεν έβγαλε νικητή η κυριακάτικη (15/2) μάχη ανάμεσα στην Γλυφάδα και τον Εθνικό Πειραιά που διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής (4ος όμιλος). Οι δύο ομάδες, που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τους Πειραιώτες, βέβαια, να βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη μοίρα, έμειναν στο 0-0 με αποτέλεσμα να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά τόσο οι ποδοσφαιριστές της Γλυφάδας όσο και εκείνοι του Εθνικού δεν είχαν αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο υπήρχε παλμός στην εξέδρα με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Διαιτητές: Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)-Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Καραγιάννης, Σινάνι (80' Σκουρλής), Παϊκόπουλος, Ίκεφ, Μπούμπας, Παναγόπουλος (60' λ. τρ. Αραμπατζής), Πετρόφ, Μήτρου (9' λ. τρ. Τσιτοφώτος), Μάνας, Κόντι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μακρής, Βελέτης, Κουκούλης, Παυλάκης (89' Σαμιώτης), Σούφλας, Σταφσουλάι (80' Μπιλίτσης), Δωροβίνης, Υφαντής (87' Παυλόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top