ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΙΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ

2/15/2015 09:21:00 μ.μ.
τις νίκες επέστρεψε ο Θεσπρωτός, μετά τις εκτός έδρας ήττες από ΑΕ Καραϊσκάκης και ΑΟ Τρίκαλα, επικρατώντας με 2-0 στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Η ομάδα της Ηγουμενίτσας είχε μια ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Θεσπρωτός αν και είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Στο 28΄ έπειτα από φάουλ του Λεοντίου, ο Ντόκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Νούσιας μπλόκαρε το σουτ του Ντόκου και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με στημένες φάσεις. Οι δύο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 0-0 στα αποδυτήρια και στο 53΄ ο Οικονόμος απείλησε με ένα σουτ του Καραγιάννη που έφυγε άουτ. Στο 56΄ ο Αθανασόπουλος έκανε την κοντινή προβολή αλλά δεν βρήκε στόχο και στο 67΄ ο Μάντζιος έφτασε κοντά στο 0-1, αλλά η μπάλα πέτασε λίγο έξω. Ο Θεσπρωτός στο 70΄ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Λεοντίου, αλλά ένα λεπτό μετά έφτασε στο 1-0 με κεφαλιά του Αθανασόπουλου, έπειτα από σέντρα του Δ. Παππά. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν μία καλή στιγμή με σουτ του Χάμου, ενώ ο Θεσπρωτός είχε ένα δυνατό σουτ του Πορτογάλου Ρίκο Γκόμεζ (έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας) που μπλόκαρε ο Νούσιας. Τελικά, στο 93΄ ο Ντόκος με «σκαφτό» πλασέ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Διαιτητής: Αθανασίου, βοηθοί: Γαρδικιώτης-Σαρλής (Άρτας)
Θεσπρωτός (Λ. Σέμος): Βενέτης, Μώκος, Πανταζής, Μητσέλος Α., Καρύδης, Μηνάς, Σουκρήογλου (53΄ Αθανασόπουλος), Κοσμίδης (46΄ Γκόμεζ), Παππάς Δ., Λεοντίου (75΄ Μπάρκας), Ντόκος.
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Κολιός (77΄ Σενκάι), Κουμπούρας, Μάντζιος, Καραγιάννης, Μπαλής, Χάμος, Καραγκούνης, Τόλιος (59΄ Τόλιος).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top