ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

1/28/2015 08:16:00 μ.μ.



Tρεις ήττες έχει υποστεί φέτος ο ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα και οι δύο είναι από τον Ατρόμητο Πειραιά!

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 1-2, όπως είχαν κάνει και τον περασμένο Οκτώβρη στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, όταν είχαν κερδίσει με 2-3. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλό α’ ημίχρονο, ξεκίνησε ιδανικά και με γκολ αλλά στο β’ ημίχρονο «πλήρωσε» την αμυντική αδράνεια και δεν κατάφερε να απαντήσει στην ανατροπή του Ατρομήτου.
Στο 10’ από ωραία ενέργεια του Βαρούχα, ο Σκουτέλης άνοιξε το σκορ για τους Κρουσανιώτες, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε ο Μπάτσι στη συνέχεια για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ.
Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε δύνατά ως το 60’ αλλά ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και με δύο γρήγορα του Παναγιωτόπουλου στο 65’ και στο 70’ έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 1-2.
Στα λεπτά που απέμεναν, ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε και παρότι είχε ευκαιρίες με Τριανταφύλλου και Μαυρομάτη, δεν κατάφερε να βάλει έστω ένα γκολ και να φτάσει στην ισοπαλία. Το θετικό για την ομάδα του Κρουσώνα είναι ότι βόλεψαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη κινδύνου.
ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Φυσαράκης, Μασέλης, Γεωργαντζιάς, Γκαλίτσιος, Μαυρομάτης, Κρίτσας (80’ Γούλας), Σκουτέλης, Μπάτσι (60’ Πουλάκης), Βαρούχας (85’ Βατσινάς), Τριανταφύλλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καρνέζης, Τερζής, Ματζώρος, Γιαννουλάκης, Σαμαράς (46’ Κολιός), Καψαλόποδας, Στρατής, Μπουλούλης (46’ Κατσαβριάς), Σουλελές, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης (80’ Στεφανής).
Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top