ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8/8 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

2/04/2015 02:58:00 μ.μ.


Μία μέρα νωρίτερα θα γίνει το παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά από απόφαση της Αστυνομίας.

Το Σάββατο (7/8) και όχι την Κυριακή θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Άρη με τον Καμπανιακόγια την 17η αγωνιστική της Γ` Εθνικής, όπως έγινε γνωστό πριν.
Ο αγώνας μετατέθηκε κατά μία μέρα μετά από αίτημα της Αστυνομίας, καθώς την Κυριακή παίζει και ο ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η ώρα θα παραμείνει ίδια και έτσι θα ξεκινήσει στις 15:00, πριν το ντέρμπι του μπάσκετ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στο Κλειστό της Πυλαίας.
Ο Άρης πάντως αναμένεται να αντιδράσει για αυτήν την αλλαγή, αφού «χαλάει» το πρόγραμμα της ομάδας και μεταξύ άλλων την άφιξη των Χένες και Φόιχτ, των Γερμανών «συμμάχων» του Άλεξ Κάλας, οι οποίοι κανονικά αναμένονταν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την ομάδα της Χαλάστρας. 
Νοκ-άουτ ο Φερνάντες
Μετά τον Γκίνο που δεν αγωνίστηκε στην Καστοριά άλλος ένας παίκτης έφθασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τον αγώνα του Σαββάτου –πλέον- με τον Καμπανιακό. Πρόκειται για τον Βάσκο Φερνάντες που με την κάρτα που δέχθηκε, τέθηκε νοκ άουτ. Άρα ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς αναζητά τον παρτενέρ του Δημήτρη Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας, με τον Γκόλια που συμμετέχει πλέον κανονικά στις προπονήσεις να δείχνει επικρατέστερος. Αν κριθεί ανέτοιμος –δεδομένου ότι έλειπε καιρό- τότε το κενό θα καλύψει εκ των έσω ο Αλέξανδρος Καλογέρης.
Εκτός κι ο Νάκας για... μια μέρα
Πέραν του τιμωρημένου Φερνάντες, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Στέλιο Νάκα. Ο νεαρός εξτρέμ χάνει το ματς για... μόλις μία μέρα, αφού την Κυριακή συμπληρώνεται ένας μήνας από το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και έτσι αυτόματα αποκτούσε δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, λόγω της μετάθεσης, το υποχρεωτικό διάστημα 30 ημερών δεν καλύπτεται και το ντεμπούτο του Νάκα πάει για την άλλη εβδομάδα.  Αντίθετα κανονικά θ κάνει την παρθενική του εμφάνιση ο Γεωργιάδης, που έχει συμπληρώσει τον έναν μήνα απ’ τη τελευταία συμμετοχή του με τον πρώην σύλλογό του.
Πηγή: Allaboutaris.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top