ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, 7-0 ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

2/14/2015 08:53:00 μ.μ.
Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε η Θύελλα Καμαρίου απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου τον οποίο κέρδισε με το ευρύ 7-0 και περιμένει το Φιλώτι.
Ένα ευχάριστο απόγευμα είχε την ευκαιρία να περάσει η Θύελλα και οι φίλοι της - που λόγω του πολικού ψύχους ήταν αισθητά πιο λίγοι απ' ότι συνήθως - επικρατώντας με 7-0 του ΠΑΣ Νάξου (που ταξίδεψε με μόλις 11 παίχτες) με τον κ. Διονυσόπουλο να φρεσκάρει την ομάδα δίνοντας χρόνο σε παίχτες που δεν είχαν αρκετή ή καθόλου συμμετοχή εώς τώρα.
Τελείωσε νωρίς
Η ομάδα του κ. Στέφανου Διονυσόπουλου κατάφερε να καθαρίσει από το 1ο κιόλας μισό με τον Αρβανίτη να σκοράρει δις (στο 1΄ και στο 40΄) με τον Φύτρο να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Καμαρίου στο 31΄.
Για την Θύελλα που είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ οι Δαμίγος και Βλαβιανός.
Χρόνο σε παλιούς και νέους
Η επανάληψη έδωσε την ευκαιρία στον κ. Διονυσόπουλο να περάσει στο παιχνίδι παίχτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα όπως ο αειθαλής Λουκάς Λιγνός ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί περίπου 20' πριν νιώσει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και αποχωρήσει αφήνοντας μάλιστα την ομάδα του Καμαρίου με 10 παίχτες μιας και είχαν ολοκληρωθεί όλες οι αλλαγές του κ. Διονυσόπουλου.
Στο 55΄ο δραστήριος Βλαβιανός έκανε το 4-0 και 3' αργότερα σκόραρε ξανά για το 5-0.
Ο νεοαποκτηθείς Διαμαντής Γιαννόπουλος άνοιξε λογαριασμό σκοράροντας και αυτός δύο φορές για το 6-0 και 7-0 με υπέροχα σουτ στο 61' και το 67'.
Με την ομάδα του Καμαρίου αγωνίστηκε και ο Μηνδρινός Γιώργος έπειτα από αρκετά χρόνια την ώρα που πήρε χρόνο και ο Αλεφραγκής αντικαθιστώντας τον Κρητικό κάτω από τα δοκάρια.
Περιμένει...
Η Θύελλα παίζει όλη τη χρονιά την άλλη εβδομάδα όπου υποδέχεται το Φιλώτι. Για την Θύελλα ίσως να είναι αρκετός ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας αν η ομάδα της Νάξου δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στο Πανθηραϊκό την Κυριακή. Eυπρόσδεκτο θα είναι και στραβοπάτημα του Πανναξιακού για την ομάδα του Καμαρίου μιας και έφτασε τους 27 βαθμούς σε 13 παιχνίδια την ώρα που οι Πανναξιακός και Φιλώτι έχουν 26 και 25 αντίστοιχα με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Συνθέσεις:
Θύελλα (Διονυσόπουλος): Κρητικός (54' Αλεφραγκής), Κασουλάρι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Λυγνός, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης (61' Μηνδρινός), Δαμίγος (46' Λιγνός), Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός.
ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χίκα, Λαγογιάννης, Πρωτονοτάριος, Πιταράς, Μαράκης, Καρούσης, Ζάκο, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Δεγαϊτας, Σκιαδάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top