ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

2/14/2015 08:57:00 μ.μ.
Μετά κόπων και βασάνων, το Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης-Αστραπή Δενδροποτάμου ολοκληρώθηκε και ήδη οι είδησεις που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους και να «παίζει» ακόμα 20΄ μετά την επανέναρξη του. Όλα ξεκινήσαν όταν σε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννη Μελά του Θερμαϊκού, ο τελευταίος ζήτησε τον λόγο, με αποτέλεσμα να δεχθεί πισόπλατο χτύπημα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή και το παιχνίδι να πάρει φωτιά.
Στο γήπεδο αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχαν περίπου 100 φίλοι της Αστραπής και μερικές οικογένειες ποδοσφαιριστών του Θερμαϊκού, με μια μεγάλη μαζά να κάνει «ντου» με αφορμή την απόφαση του Παπαγγέλη να βγάλει από μία κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα πάνω στην φάση της διαμάχης. Κατευθείαν ο ρέφερι του αγώνα έδωσε εντολή οι ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια, με τον Γιάννη Μελά να αποχωρεί χτυπημένος και την αστυνομία να καταφθάνει μετά το σκηνικό.
Η είσοδος των αστυνομικών όμως στο γήπεδο «εξόργισε» ακόμα περισσότερο τους γνωστούς «άγνωστους» ταραξίες, αλλά οι μεγαλόσωμοι άνθρωποι τη ασφάλειας εγγυόντουσαν στους παίκτες του Θερμαϊκους, για την ασφάλεια τους. Τηλέφωνα από δω, τηλέφωνα από κει και ο κύριος Παπαγγέλης εμφανίστηκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες, και το παιχνίδι συνεχίστηκε για να λήξει περίπου 20΄λεπτά αργότερα.
Η ένταση που δεν έγινε ποτέ, η απογοήτευση του Ντέμη και οι σκέψεις για μήνυση στην ΕΠΣΜ!
Πληροφορίες για πλαστοπροσωπεία παικτών είχαν οι ιθύνοντες του Θερμαϊκού, με τον υπεύθυνο της ομάδας Χρήστος Αχλάτης να κάνει πίσω παρά την αρχική του πρόθεση να προχωρήσει σε ένσταση. Αυτό το γεγονός στεναχώρησε αρκετά τον προπονητή του Θερμαϊκού Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος σκεφτόταν στη συνέχεια ακόμα και την αποχώρηση του!
Μέσα στα νεύρα των γηπεδούχων ποδοσφαιριστών, «πετάχτηκε» και η ιδέα της μήνυσης κατά της ΕΠΣΜ για τα γεγονότα αυτά, την μη οριστική διακοπή του παιχνιδιού αλλά και το «ξύλο» που έφαγαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδος τους!

http://www.epsm24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top