ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

1/27/2015 01:13:00 μ.μ.
Σε ρυθμούς… δεύτερης περιόδου έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αφού «σφραγίστηκαν» οι όμιλοι ανόδου και παραμονής ενώ το σαββατοκύριακο, όταν και διεξάγεται η 18ηκαι τελευταία αγωνιστική της πρώτης περιόδου, θα ξεκαθαρίσει και η βαθμολογία που θα ξεκινήσουν οι ομάδες τις επόμενες υποχρεώσεις τους.
Έχει ενδιαφέρον όμως να μάθουμε πως προγραμματίζει η ΕΠΣΗ τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του grandsport.gr, η κλήρωση της 2ης περιόδου του πρωταθλήματος, θα γίνει την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής τόπος και ώρα της κλήρωσης.
Υπενθυμίζουμε ότι θα γίνουν δύο κληρώσεις. Μία για τον όμιλο ανόδου και μία για τον όμιλο παραμονής. Οι ομάδες που τώρα αγωνίζονται στον 1ο Όμιλο δεν θα ξαναπαίξουν αλλά θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες του 2ου Ομίλου εντός εκτός έδρας. Για παράδειγμα, ο Ρούβας ΔΕΝ θα ξαναπαίξει στον όμιλο ανόδου με Μινωική, Δόξα Γαλιάς, Αλμυρό και ΠΑΝΟΜ αλλά θα αντιμετωπίσει εντός-εκτός έδρας τις ομάδες του 2ου Ομίλου, δηλαδή ΠΟΑ, ΑΟΤ, Αστέρα Μυρτιάς, Ζαρό και Ρωμανό. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες του ομίλου παραμονής.
Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες, πρόθεση της ΕΠΣΗ είναι να μπουν άμεσα οι ομάδες στις μάχες των ομίλων της δεύτερης περιόδου. Δηλαδή, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου θα γίνει η κλήρωση και η 1ηαγωνιστική των ομίλων ανόδου-παραμονής θα γίνει το σαββατοκύριακο 7-8 Φεβρουαρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top