ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ

2/24/2015 08:55:00 μ.μ.
Πολλοί ξέρουν και λίγοι μιλούν σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά τα δελτία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Σάλος έγινε στη μεταγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού πληροφορίες αναφέρουν ουκ ολίγες ομάδες, όχι μόνο του Πειραιά, να ζητούν χρήματα από τους ίδιους τους παίκτες για να υπογράψουν το δελτίο τους ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα.

Πολλές οι περιπτώσεις τις οποίες γνωρίζουν αρκετοί, όμως σιωπούν.

Τερματοφύλακες, αμυντικοί, μέσοι, μεσοεπιθετικοί, επιθετικοί, όλοι μοιάζουν να διαφέρουν τόσο πολύ, όμως όταν έρθει η ώρα της αλλαγής ομάδος, όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν.



Είναι ένα θέμα που βασανίζει τους ποδοσφαιριστές όποτε θέλουν να αλλάξουν ομάδα, να πρέπει να πληρώσουν δηλαδή για να παίξουν μπάλα.

Και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά αρκετές ομάδες ζητούν από τους παίκτες που είναι να πάρουν, όχι μόνο να πληρώσουν το ποσό για την κατάθεση του δελτίου τους, αλλά να βρουν χρήματα και για τον γιατρό που πρέπει να περάσουν. 

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, αυτό ανέρχεται γύρω στα 30 με 40 ευρώ, χώρια του ποσού που πρέπει να καταβάλεις, κυμαίνεται ανάλογα με την αξία του κάθε παίκτη, για να αποδεσμευτείς από την προηγούμενη ομάδα.

Το αν η ομάδα που θέλει να σε αποκτήσει έχει χρήματα για να το κάνει, στις τόσο δυσμενείς συνθήκες που ζούμε, δεν το ρώτησε κανείς.

Όλα αυτά τα γνωρίζει η ΕΠΣΠ και είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα, αφού είναι στα σκαριά να υλοποιήσει νόμο με τον οποίο κάθε παίκτης στο τέλος της σεζόν θα θεωρείται αυτόματα ελεύθερος και θα μπορεί είτε να υπογράψει ξανά με την ίδια ομάδα είτε να πάει αλλού, χωρίς να τον επιβαρύνουν τα ''έξοδα αποδέσμευσης''.

Ωστόσο, το ερώτημα του ποιος θα πληρώσει το γιατρό και την καταβολή του αντίστοιχου ποσού για την κατάθεση του δελτίου στη νέα ομάδα, παραμένει ακόμη αναπάντητο.

http://www.sportactive.gr/Μπίλης  Βαζαίος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top