ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1-2 ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

1/28/2015 08:13:00 μ.μ.
Ο Βύζαντας Μεγάρων επικράτησε μέσα στην Ελευσίνα του Πανελευσινιακού 2-1 και σόκαρε τους γηπεδούχους την ώρα που Καλαμάτα και Παναργειακός έχασαν βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν απογοητευτικοί, χωρίς ηθικό αλλά και ουσία στο παιχνίδι του,ς με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τον κόσμο τους. Η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων με δυνατή άμυνα και ξαφνικές αντεπιθέσεις στάθηκε σκληρό καρύδι. 
Τα ΓΚΟΛ
18' ΓΚΟΛ: Ο Σταθάκης εκτέλεσε το φάουλ απο τα δεξιά και ο Σιδέρης με φαλτσαριστή κεφαλιά το 0-1. 
45+ ΓΚΟΛ: Ο Φλίγκος έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Δουκάκης με προβολή ισοφάρισε 1-1.
90+1 ΓΚΟΛ: Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η χρυσή αλλαγή του Βασίλη Στασινόπουλου ο Ανδριανόπουλος με δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πουρή για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Βύζαντα 1-2 που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τους παίκτες και φιλάθλους της ομάδος των Μεγάρων.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πουρής, Στουρνάρας, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Εβερετ, Μαρής (67'Κουσκουνάς), Δουκάκης, Μακρίδης, Φλίγκος, Γκέσιος (60' Ευθυμιάδης), Δεινόπαπας (83' Γκεμίσης).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Κολιόπουλος (79' Διαμαντόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος (87' Κουφής), Μητρόπουλος (72' Ανδριανόπουλος), Σταθάκης, Βλάχος.
Ρεπορτάζ: Ανέστης Τσακίρογλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top