ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ , 2-0 ΤΟΝ ΓΣ ΜΑΡΚΟ

1/10/2015 08:27:00 μ.μ.



Την επέλαση της προς την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ συνέχισε το Σάββατο (10/1) η Θύελλα Ραφήνας.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη επικράτησε 2-0 της Μαρκό για την 19η αγωνιστική και άνοιξε ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τον Α.Ο. Κορωπίου που αγωνίζεται αύριο αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Στο ματς της Ραφήνας, τώρα, η Θύελλα ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο έπιασε εξαιρετική απόδοση και με δύο γρήγορα γκόλ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 7' και το 30' ουσιαστικά καθάρισε το ματς από το πρώτο μισάωρο.

Στο β” ημίχρονο η ομάδα του ΓΣ Μαρκό, ανέβηκε άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει μπροστά και μάλιστα έχασε μια κλασική ευκαιρία με τον Μουσαράι. Από την μεριά της η Θύελλα λίγο πριν το φινάλε είχε δοκάρι με τον Δημεσπύρα.

Για την ομάδα του ΓΣ Μαρκό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη απο τον διαιτητή της συνάντησης Α. Βλάχο ο Σιδέρης

Θύελλα Ραφήνας (Π. Τσιγκούλης) : Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα (75′ Μπαξεβάνης), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης (56′ Δημεσπύρα), Ντόσκας, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Μαργέτης (65′ Γεραγωτέλης).

ΓΣ Μαρκό (Κ. Καραβίδας) : Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Τσετβερικοβ (82′ κίτρινη), Καλής (44′ κιτρινη), Γαλάνης, Δημητρίου (60′ κίτρινη, 80′ Μπάστας), Ραβανος (79′ Σιμανι, Μουσαράι, Καλαβρός (55′ Λάπας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top