ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1/10/2015 08:24:00 μ.μ.



α τρίποντα τους πήραν χωρίς αγώνα, Απόλλων Παραλιμνίου που συνεχίζει  στο +14, με 47 πόντους και Οδυσσέας Αναγέννησης, που βρίσκεται στη 2η θέση με 34 πόντους. 
Εξάδα όμως για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου μετά την εύκολη επικράτησή του με 3-0 επί του Πήγασου, ισοβαθμώντας με 3 ομάδες(Δασοχώρι, Αμμουδιά, Χρυσό) στην 3η θέση, ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα, ο Διγενής Άνω Ποροΐων, μέσα στον Χείμαρρο επί του τοπικού Ηρακλή κι έφτασε τους 27 πόντους και καλοβλέπει την εξάδα, αφού απέχει μόλις ένα τρίποντο. Αντίθετα δυσκολεύουν τα πράγματα για τον χαμένο Ηρακλή Χειμάρρου. 
Εκτός εξάδας ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου που αύριο υποδέχεται την Αμμουδιά σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου όπως θα είναι πολλά από τα παιχνίδια στην Επίλεκτη κατηγορία από εδώ και στο εξής, με ένα από αυτά και το αυριανό Χρυσό-Δασοχώρι.

(Τρελό γλέντι έστησαν στο κέντρο του γηπέδου, με τη λήξη του αγώνα οι νεαροί παίκτες του Πανσερραϊκού(Serres 1800) γιορτάζοντας την πρώτη τους φετινή νίκη).
  Στην Ανώτερη κατηγορία(Α’ όμιλος) τη πρώτη της φετινή νίκη πέτυχε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο η Serres 1800, καθώς βρέθηκε πίσω με 2-0 στο ημίχρονο, υποδεχόμενη της Δόξα Βυρώνεια, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο Β’ ημίχρονο, έκανε μια επική ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και πήρε το πρώτο της αγωνιστικό τρίποντο με 3-2.
Φωτιά στη 2η θέση του ομίλου έβαλε η Ροδόπολη που κέρδισε με 3-1 το Γόνιμο και το πλησίασε στους 2 πόντους, όμως το γεγονός δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο και για την ανεβασμένη Σκοτούσσα που πήρε το τρίποντο στα χαρτιά(ελέω Μελενικιτσίου) και πλησίασε στον πόντο το Γόνιμο, ενώ η Καρπερή αύριο με νίκη μπορεί να διευρύνει κι άλλο την διαφορά από τους διώκτες της.
Σπουδαία νίκη πέτυχε στο Νέο Πετρίτσι η τοπική Αναγέννηση, επί του Στρυμονικού με 3-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Λευκή ισοπαλία στο Β΄ όμιλο στο ντέρμπι της Νέας Ζίχνης ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και την ΑΕ Νιγρίτας στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας που δεν βόλεψε τους γηπεδούχους αύριο κινδυνεύουν να βρεθούν στην 4η θέση. 
Στη Β΄ κατηγορία, Α’ όμιλος, γεμάτη Ελπίδες μπαίνει στο 2015 η Ελπίδα Προβατά μετά το επιβλητικό πέρασμα με 4-0 από το Άγκιστρο στο ντέρμπι της ημέρας που ήταν τελικά ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. 
Στο Β’  όμιλο κερδισμένη της ημέρας η Θύελλα Άνω Βροντούς που πέρασε άνετα με 4-0 από τις Σέρρες κόντρα στον Ιωνικό και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα των Αμπέλων με 3-1 στην έδρα του από την Κάτω Καμήλα και διεύρυνε της διαφορά τους στους 4 πόντους. Σε απόσταση αναπνοής έφτασε τους Αμπέλους,  το Δημητρίτσι, μετά το εξωπραγματικό 7-2 επί του Βαλτοτοπίου.
Στον Γ΄ όμιλο δεν μπόρεσαν να χαρούν τη νίκη με 4-1 επί της Αναστασιάς όπως θα ήθελαν στο Μαυρόλοφο, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Βαλλούντου, μια νίκη που τους διατηρεί στη κορυφή με διαφορά δυο πόντων από τα Ίβηρα, που κέρδισαν κι αυτά εύκολα την Κορμίστα με 4-0. Τέλος ασταμάτητος ο Βασίλης Καραμπουγιούκας πέτυχε 2 γκολ και σήμερα και οδήγησε σε νίκη με 4-2 την Μεσολακκιά, ενώ ο ίδιο παραμένει μόνος πρώτος στο πίνακα των σκόρερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top