ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : Πίνδος Α. Αγιάννη-Ταύρος Ελάφου 0-1

10/21/2014 12:13:00 μ.μ.





Κακή εμφάνιση για την ομάδα της ΠΙΝΔΟΥ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ που έδειξε να μην έχει κανένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην ομάδα του ΤΑΥΡΟΥ ΕΛΑΦΟΥ και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας με 0-1, με το σκορ να την κολακεύει.

Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανέστατη


Ανώτερος ο Ταύρος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών και έφτασε σε μια δίκαιη εκτός έδρας επικράτηση πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων το 30΄λεπτό του αγώνα όταν ο Γιάννης Β από κοντινή και πλάγια θέση σημάδεψε τη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.
Αποτελεσματικός, ηγετικός και αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα ο Τσιβαλίδης της γηπεδούχου συντέλεσε στο φτωχό σκορ.

Το ο-1 διαμορφώθηκε στο74΄όταν ο Ξενίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά σύγκλινε προς τα μέσα και σημάδεψε την κλιστεί γωνία του Σιούντα.

Διαιτητής: ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ

Βοηθοί: ΚΑΛΙΟΣ – ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ. Π

ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ (Ευριπίδης Γκούμας): Σιούντας, Δημητριάδης, Παρμακτσίδης, Τοτικίδης, Τσιβαλίδης, Παπαγιάννης, Κεραλίδης (44΄Καραγαλίδης), Δεμερτζής, Μπαμπούλης (63΄ Γιουμίδης), Γιάννης Β, Κακκάρας

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Χρήστος Τσιγκαρόπουλος): Δελιγιαννίδης, Παπαγιαννόπουλος Σ, Πασχόπουλος (77΄Βασιλειάδης), Δήμος, Γκόλιας, Μπόμπολης, Θεοδωράκης (80΄Σεριακίδης), Ξενίδης, Γεωργαντάς Ι, Νικολαΐδης, Γεωργαντάς Σ.

Ο Προπονητής της γηπεδούχου Ευριπίδης Γκούμας δήλωσε στο pamespor.gr


«Και στα δυο τα ημίχρονα η Έλαφος ήταν καλύτερη από εμάς, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το 1-0 μπορώ να πω ότι την αδικεί σαν σκορ. 

Εμείς κάναμε σήμερα μια κακή εμφάνιση και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να καταλάβουμε ότι χωρίς προπόνηση και χωρίς προσπάθεια και χωρίς συνεργασία δεν μπορούμε να μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και να παίζουμε μπάλα.»

http://www.pamespor.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top