ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΑΡΗΣ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΑΛΑΝΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΚΑΛΑΣ

10/21/2014 12:00:00 μ.μ.



αρωτικές αλλαγές στον Άρη με τον Γιώργο Γαλανό να αποχωρεί απ’ τη στιγμή που ήταν σε κόντρα με τον Ερασιτέχνη και τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βοηθά πλέον οικονομικά την ομάδα στην τρέχουσα σεζόν!

Ριζικές αλλαγές στον Άρη λίγες ώρες μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσα σεΓιώργο Γαλανό και Ερασιτέχνη!
Ο τελευταίος έκανε δεκτή την παραίτηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν έφευγε ο πρόεδρος του ΑΣ απ’ το αξίωμά του, τότε θα αποχωρούσε.
Βέβαια οι κίτρινοι δεν βρίσκονται στο σημείο μηδέν... Κι αυτό γιατί μπορεί ο άνθρωπος που έβαζε χρήματα μέχρι σήμερα να έφυγε, ωστόσο έχει βρεθεί λύση για τον «αντικαταστάτη»! Όπως φαίνεται ο Άλεξ Κάλας, αδερφός του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη θα είναι αυτός που θα «τρέξει» τον Άρη ως προς το οικονομικό!
Ο Κάλας δεσμεύτηκε ότι θα καλύψει την φετινή χρονιά των Θεσσαλονικέων με ένα ποσό της τάξης των 550.000 ευρώ, στέλνοντας 50.000 άμεσα, άλλες 100.000 εντός δύο εβδομάδων και τις υπόλοιπες 400.000 ως το τέλος. Ο Κάλας δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα στηρίξουν και οι συνέταιροι του, ένας Ρώσος κι ένας Γερμανός.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την αποχώρηση Γαλανού:
«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ  λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:
Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.
Επίσης γνωστοποιούμε οτι ομάδα επιχειρηματιών  εγγυάται την οικονομική αρωγή της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top