ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10/21/2014 12:20:00 μ.μ.



 Θύελλα Στενημάχου – Ελπίδα Μονοσπίτων 4-2


Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή (19/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Στενημάχου. Η τοπική Θύελλα επικράτησε της Ελπίδας Μονοσπίτων, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, έξι γκολ και τρία πέναλτι. «Βυσσινί» και «πράσινοι» συγκατοικούν πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε στο 15′ ο αρχηγός της Θύελλας, Γιάννης Αγγελίδης, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιώργου Γκουντάρα να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο, η Ελπίδα βρήκε τον τρόπο να μπει και πάλι στο παιχνίδι και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη διακοπή του ημιχρόνου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (τρίτο στο πρωτάθλημα) ευστόχησε από τα 11 βήματα.
Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρος και ενώ οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ελεύθερα επιδιώκοντας το γκολ, η Θύελλα κατάφερε και πάλι να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με «δράστη» και πάλι τον Αγγελίδη ο οποίος έφτασε με αυτό τα 3 στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μεγαλώσουν κι άλλο τη διαφορά στα γκολ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Αλέξανδρο Ματάτη και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε δεύτερο γκολ με τον Νούση, το οποίο διαμόρφωσε τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα (4-2).
Η Ελπίδα Μονοσπίτων έμεινε με 10 παίκτες στο 75ο λεπτό, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Λουμπουρδή
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μπουκουβάλα.
Συνθέσεις
Θύελλα Στενημάχου : Γιαγτζίδης, Γαλατσίδας (65′ Πετεινάρης), Παπαλεξίου, Γιοβάνι, Τσικόπουλος, Κελέσμητος, Αγγελίδης, Γκουντάρας Α. (60′ Καζίλης), Γκουντάρας Γ.Σταμάτης Θ. (50′ Ίντος), Ματάτης.
Ελπίδα Μονοσπίτων : Χωλόπουλος, Κώτελης, Τουλουμτζής, Χατζηγεωργίου, Μηνόπουλος, Λουμπουρδής, Χατζηθεοδώρου, Τρούπκος, Νούσης, Μπουρδάνος (64′ Ταρασίδης), Σερέτης (60′ Τσαούσι).


Κεραυνός Επισκοπής – Ολυμπιακός Νάουσας 2-1


Διαβάζουμε στο olympiakosnaousas.blogspot.gr
Σαν όλα τα ντέρμπι, γεμάτο δύναμη ήταν το παιχνίδι του Κεραυνού Επισκοπής με τον Ολυμπιακό Νάουσας. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη, στο πάθος και τη θέληση για τη νίκη.
Ελάχιστες φάσεις με πιο σημαντικές τα τρία γκολ και μία κόκκινη κάρτα χρωμάτισαν το παιχνίδι, σε ένα γήπεδο με πολύ παλμό από την κερκίδα, μιας και οι μικροί φίλαθλοι έδωσαν «χρώμα» στον αγώνα.
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε δρόμους και στάθηκε σθεναρά απέναντι σε μια Επισκοπή που έπαιζε με δύναμη, αλλά χωρίς ουσία. Στο 19’ ένα γκολ των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφ σάιντ με τη σύμφωνη γνώμη διαιτητή και επόπτη.  Στο 25’ τετ α τετ οΚωνσταντινίδης με τον τερματοφύλακα, ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και να αποτρέψει γκολ για την εστία του. Η καλύτερη χαμένη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν 36’ όπου ο Lleshi με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλη περιοχής πήγαινε για το 0-1, αλλά η μπάλα έφυγε ξυστά από το κάθετο δοκάρι.
PA190025
Ακριβώς η ίδια σκηνή, και στο επόμενο λεπτό, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ του Κεραυνού.
Το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενος στο 44’ μετά από σέντρα του Lleshi και πλασέ τουΜήτσικα.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό κακό, χωρίς κυκλοφορία και χωρίς δύναμη. Οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν σε φάσεις και στις μονομαχίες ένας με έναν. Εκτός από τα δύο γκολ της Επισκοπής, το ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις.
Η ισοφάριση έγινε στο 70’ από τον Ντέλλα με κεφαλιά και το 2-1 στο 79’ με τον Παραστατίδη.
Στο 60’ ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μουρατίδη για αντιαθλητικό φάουλ προς τονΧατζηιωαννίδη.
Προς τιμήν τους, οι άνθρωποι της ομάδας της Επισκοπής διέθεταν γιατρό αγώνα για παν ενδεχόμενο, κάτι που πολύ λίγες ομάδες έχουν στην Α2.
PA190030
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί την ομάδα του Κεραυνού Επισκοπής για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί πως εδώ και τρεις αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται χωρίς ουσιαστικό τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και η θέση καταλαμβάνεται κάθε φορά από παίκτες. Ο πρώτος τερματοφύλακας είναι τιμωρημένος με 7 αγωνιστικές, ο δεύτερος τερματοφύλακας είναι τραυματίας με ρήξη χιαστού στο γόνατο και ο αναπληρωματικός παίκτης που κατέχει καλά τη θέση του τερματοφύλακα είναι στρατιώτης χωρίς να καταφέρνει να συμμετέχει σε όλους τους αγώνες. Στη θέση του τερματοφύλακα σήμερα έπαιξε ο επιθετικόςΔημήτρης Τσιούλης.
Συνθέσεις
Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Καρυπίδης, Φωτίου, Μουρατίδης, Ορδουλίδης, Δελητζάκης, Τσεχελίδης, Λύτης (46’ Παραστατίδης), Ντατσής, Γάτσος, Ντέλλας (90’ Δρενοβιάδης)
Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιούλης, Ζιαμπάκας(85’ Σταμπουλής), Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Χαιτίδης, Μώκας(51’ Γαλανός), Κωνσταντινίδης Δ.(69’ Μάινος), Κωνσταντινίδης Π., Κοκκοφειάδης, Πετρακίδης, Lleshi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top