ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΙΟΛΟΣ 8-2 ΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

1/10/2015 08:31:00 μ.μ.


Επίδειξη δύναμης έκανε για ακόμη μια φορά ο Αίολος κόντρα στην Κρέντη, νικώντας με 8-2, όπως είχε κάνει και στον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου Ευρυτανίας.
Ο αγώνας με τον οποίον άνοιξε η αυλαία στην Ευρυτανία για το 2015 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (10/1) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια με κρύο και παρουσία περίπου 20 θεατών.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στο νέο έτος και πήρε πια επιβλητική νίκη κόντρα στην Κρέντη. Κυριάρχησε και στα 90 λεπτά του αγώνα και ήταν αρκετά επιθετικός, σκοράροντας συνολικά 8 φορές. «Χαλάρωσε» στα μισά της επανάληψης όπου το σκορ είχε γίνει προσωρινά 5-2. 4 φορές βρήκε δίχτυα ο Δημήτρης Κουρλός, 2 ο Πάνος Μάρκης και από 1 ο Νίκος Νικολάου και ο Νίκος Ράικος.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα συνέχισε να αγώνα επιβίωσης που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα και ήρθε στο Καρπενήσι με 11 ποδοσφαιριστές. Οι Κρεντιώτες γνώρισαν νέα βαριά ήττα από τον Αίολο και έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα, για να μπορέσουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Η ομάδα είχε ένα καλό διάστημα σε απόδοση στο δεύτερο μέρος, όπου με τα γκολ του Βαγγέλη Μάκκα και του Δημήτρη Σερπάνου είχε μειώσει προσωρινά σε 5-2.
Την επόμενη (11η) αγωνιστική ο Αίολος θα κάνει το ρεπό του και η Κρέντη θα αγωνιστεί με τα Άγραφα στο Δημοτικό στάδιο την Κυριακή (18/1). Ο Αίολος βρίσκεται στην 1η θέση έχοντας 22 βαθμούς, ενώ η Κρέντη είναι 6η με 1 πόντο, έχοντας ποινή -2.

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Σιταράς, Τριανταφυλλόπουλος, Ράικος Γ.(58΄ Μάρκης), Ζαραβέλης, Μπόνιας, Ίβρος, Ράικος Ν., Νικολάου, Ράμμος(46΄ Χαλκίδης), Κουρλός, Γούλας(58΄ Μπουμπουρής Κ.)

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Ντάλλας Απ., Τσάκνης, Ντάλλας Ν., Γκούρλιας, Μάκκας Ε., Μπισμπίκης, Βούρτσας Ν., Κατσαρός, Σερπάνος, Βούρτσας Γ., Ντάλλας Αθ.

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top