ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :ΜΕ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΦΤΣΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

11/02/2014 02:38:00 μ.μ.





Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Λαφτσίδη, ο Αίας Ευόσμου πέρασε  νικηφόρα από το πλαστικό των Αμπελοκήπων, κερδίζοντας με 2-4 την ΑΕ Αμπελοκήπων.
Ο έμπειρος επιθετικός πετυχαίνοντας τρία γκολ σήμερα κόντρα στην ΑΕΑ, αποτέλεσε τον mvp του παιχνιδιού, βοηθώντας τα μέγιστα στην ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη, να πάρει ένα δύσκολο τρίποντο. Μάλιστα το πρώτο γκολ του «Λαφ» ήταν για highlights, αφού από τα 30 μέτρα περίπου, με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, κερδίζοντας το χειροκρότημα.Κόντρα στην ΑΕΑ σκόραρε και ο Μιχαηλίδης, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, γράφοντας το 2-2.
Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Αριστειάδης και Κακού. Πάντως είναι φανερό ότι η νεανική ομάδα της ΑΕΑ, που παρέμεινε για 6ο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-1-5), θα παλέψει φέτος για την παραμονή της. Και αν θέλει να τα καταφέρει τότε χρειάζεται επειγόντως βαθμούς!
Από την άλλη, ο Αίας Ευόσμου βρίσκει τον καλό του εαυτό παιχνίδι με παιχνίδι ενώ βέβαια αποκτάει ξανά ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω τα άτυχα αποτελέσματα των πρώτων εβδομάδων.
Τέλος, σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και το διαιτητικό τρίο  Αγγελάκης-Πατσιάς-Νατσιόπουλος.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-4
Σκόρερ: Αριστειάδης 30΄, Κακού 34΄ (πεν.)/ Λαφτσίδης 23΄, 64΄, 72΄, Μιχαηλίδης 42΄
Διαιτησία: Αγγελάκης (Πατσιάς-Νατσιόπουλος)
ΑΕΑ (Καραλής): Τσιμόπουλος, Σαρανταρίδης, Καρυπίδης, Καλπαζίδης, Κάκου, Λασκαρίδης, Δάρατζης, Παρασκευόπουλος, Ζιρίδης, Κοτσερίδης, Αριστειάδης
ΑΙΑΣ (Τσιτενίδης): Κανίδης,Σέρα, Κιλιγκαρίδης, Σιανάς, Πολυκάρποφ, Τσάτσας, Λαφτσίδης Μ., Πάντσεφ, Βαλκάνης, Καραμουκίδης, Μιχαηλίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπατζίκος, Λίγκος και Ιωαννίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top