ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΑΥΓΗΣ 2-4 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

11/02/2014 03:15:00 μ.μ.



Τι και αν ο προγραμματισμός του Ιάσονα έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η ομάδα του Γιώργου Ταληχμανίδη πιάνοντας υψηλή απόδοση στην Ραιδεστό, επικράτησε με 2-4 επί του τοπικού Αστέρα.
Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο 20χρονος Κατσαρός, ο οποίος με τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Ιάσονα, με τους φιλοξενούμενους όμως στην επανάληψη να δέχονται απανωτά την ισοφάριση. Και μάλιστα σε τρία λεπτά. Αρχικά με τον Αμαρίλντο Μπρόσκα και στη συνέχεια με τον Μίνο, η Ραιδεστός κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Βέβαια από κει και πέρα η αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού, μιας και σε δύο ισάριθμες περιπτώσεις, ο Σκεντέρης και ο Σάββας Μαρίκος, διαμόρφωσαν το τελικό 2-4, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την θριαμβευτική νίκη του Ιάσονα.
Οι 12 βαθμοί είναι ένας πολύ καλός απολογισμός για τον Ιάσονα, ο οποίος αναμφίβολα φέτος έχει στόχο την παραμονή και «φασούλι-φασούλι» αναρριχάται «αθόρυβα» στον βαθμολογικό πίνακα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τους Αυγηλίδες και μάλιστα με το ίδιο σκορ!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ- ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 2-4
Σκόρερ: Μπρόσκα 65΄, Μίνος 68΄/Κατσαρός 20΄, 40΄, Σκεντέρης 72΄, Μαρίκος 78΄
Διαιτησία: Παρασκευάς (Αϊναλής-Λιαρής)
ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ: Μορόζ, Γιαβούρογλου, Λαμπρόπουλος, Δεληστεφανής, Παπαδόπουλος (55΄ Μίνος), Καρατζάς, Παπάζογλου (46΄Αναστασιάδης), Οφθαλμίδης, Αμαρίλντο Μπρόσκα, Ρενάλντο, Φοινικόπουλος
ΑΥΓΗ: Μιχαηλίδης, Αϊβάζογλου, Μαρίκος Μπ., Παϊραζίδης, Κριτόπουλος, Μαρίκος Σ., Γριλάς, Κατσαρός, Μεμάς, Αρουτίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σουλίδης, Κανταρινός και Σιδέρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top