ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΧΑΡΑΥΓΗΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

10/16/2014 04:10:00 μ.μ.



 διοίκηση της Έ. Π. Σ. Πειραιά  την Τρίτη 14/10/2014 συγκάλεσε  σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ- Α.Ο.ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ και στην οποία παραβρέθηκαν οι  Ιωάννης Σπάθας ( Γεν. Γραμματέας),Κων/νος Χολέβας ( Α΄ Αντ/δρος ), Απ. Μαρούλης( Β΄ Αντιπρόεδρος ), Ιωάννης Σταματάτος ( Ταμίας), Γεώργιος Κουνιάς ( μέλος Δ.Σ), Παν.Νταλάκος  (Διευθυντής ), Χόρτσας Δημήτρης ( πρόεδρος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ), Ψαρρός Ευάγγελος, ( Γεν. Γραμματέας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ), Νικόλαος Σίμος (πρόεδρος Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ),Ραγκαβάς Μιλτιάδης( Γεν. Γραμματέας Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗΣ), Αγγελόπουλος Χαρίλαος (Αντ/δρος Α.Ε.Χ ΑΡΑΥΓΗΣ) , 6.Διακαντώνης Λεωνίδας ( μέλος Δ.Σ. Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ) ,Πτερνέας Σωκράτης ( μέλος Δ.Σ Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗΣ).
Αφού υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων , τα δύο σωματεία συμφώνησαν τα εξής:
Λόγω της μικρής Χωρητικότητας του εν λόγω γηπέδου, λόγω της ύπαρξης μόνο μιάς μικρής ξύλινης εξέδρας, και  ενός χώρου για την παρουσία μόνο ορθίων στην ίδια πλευρά, λόγω της μιάς μόνο εισόδου φιλάθλων αποφασίσθηκαν και αποδέχθησαν  από όλες τις πλευρές τα κάτωθι :
Τα 250 εισιτήρια των 5 ευρώ και τα 50 εισιτήρια του 1 ευρώ θα διατεθούν ως εξής:
Δεν θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων από το ταμείο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα κι ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η προσέλευση στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο.
1.Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα παραλάβει και θα διαθέσει 125 εισιτήρια των 5 ευρώ και 35 εισιτήρια του 1 ευρώ
2.Η Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ θα παραλάβει και θα διαθέσει 125 εισιτήρια  τω ν 5 ευρώ και 15 εισιτήρια του 1 ευρώ.
3.Οι φίλαθλοι της Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗΣ θα φιλοξενηθούν στον χώρο της ξύλινης εξέδρας, ενώ οι φίλαθλοι τηςΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στο αριστερό χώρο ορθίων.
 Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη αστυνομικής δύναμης ανάμεσα στον χώρο ορθίων, και την ξύλινη εξέδρα.  
4.Στον χώρο εισόδου του γηπέδου θα υπάρχει θυρωροί εισόδου της Ε.Π.Σ.Πειραιά, και υπεύθυνος άνθρωπος της, ενώ είναι απαραίτητη η παρουσία  ανδρών της αστυνομίας.
 5.Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα ορίσει δύο παρατηρητές αγώνα, ο ένας εκ των οποίων θα είναι υπεύθυνος στη θύρα εισόδου των αθλητών.
6. Τόσο στον χώρο αποδυτηρίων, όσο και στην  θύρα εισόδου των αθλητών είναι απαραίτητη η παρουσία αστυνομικής δύναμης.
Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, και από  την οποία ζητήθηκε πέραν των άλλων να υπάρχει αστυνομική δύναμη εκτός του γηπέδου, για την διευκόλυνση , την αστυνόμευση του χώρου, αλλά και την παρεμπόδιση όσων  τυχόν προσέλθουν  χωρίς εισιτήριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top