ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΟΑΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

10/16/2014 03:57:00 μ.μ.



Με κοντινό σουτ του δραστήριου Μαλιώρα όσο αγωνίστηκε στο 66' μετά από αντεπίθεση και με σουτ μέσα από την περιοχή του Δημάκη στο 78' πάλι από αντεπίθεση ο ΑΟΝ Αργυρούπολης νίκησε με 2-0 την Ελπίδα αγ. Αναργύρων και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

       Οι φιλοξενούμενοι του Μπάμπη Κατσάνου αγωνίστηκαν με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή τους. Πλήγμα ωστόσο για την Ελπίδα και ενόψει του ματς πρωταθλήματος με την Θύελλα Αγ. Δημητρίου αποτέλεσε η αποβολή με απευθείας κόκκινη του δραστήριου Λάμπου στο 74' αλλά και ο τραυματισμός του Τσακμάκα που έπαιξε χωλαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ με πυρετό έπαιξε ο Ντίμο.

Στο 51' σε μακρινό σουτ του Δημάκη και απόκρουση του Μουζάκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65' ο γκολκίπερ Κούκλαρης πραγματοποίησε διπλή σωτήρια απόκρουση σε φάουλ του Στάθη και κοντινό σουτ του Β. Γαγάκα στην συνέχεια της φάσης. Στο 68' σε ισχυρό σουτ του Συμεωνίδη απέκρουσε την μπάλα ο γκολκίπερ Κούκλαρης η μπάλα για καλή του τύχη στην συνέχεια χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

        Στο 89' σε σουτ του Πεταναϊ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κούκλαρης. Εντυπωσιακός στο παιχνίδι ο Καπίρης των νικητών. Άριστο το διαιτητικό τρίο Φωτόπουλος, Γιαννουγλίδης, Μπαϊρακτάρης.

     ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:Κούκλαρης, Πριόβολος, Π. Παπαδόπουλος, Κοζάκης, Ράμα, Ζάχος, Καπίρης, Ντεντόπουλος(61' Ρούσσος), Μυλωνάς(46' Μαλιώρας), Δημάκης, Κούσης(46' Ρίκης).   

      ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:Μουζάκης, Τσακμάκας, Πάσχος(76' Ιατρίδης), Στάθης, Παρασκευόπουλος, Β. Γαγάκας, Δ. Γαγάκας(46' Λάμπος), Ντίμο, Συμεωνίδης, Πανταζής, Μανουσογιαννάκης(76' Πετανάϊ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top