ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2/09/2015 11:22:00 π.μ.
Α’ Όμιλος
Σπουδαίο διπλό απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού με 3-1 πήρε το Κερατσίνι διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τη 2η Προοδευτική που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ολυμπιάδας. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η ΑΕ Περάματος που επιβλήθηκε με 4-0 των Σαλαμινομάχων σε αντίθεση με τον Άρη Αμφιάλης που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καστέλλα. Σημαντικές νίκες για την αποφυγή των play-out πέτυχαν η Δόξα Πειραιά και η Χαραυγή που νίκησαν εκτός έδρας με το ίδιο σκορ 2-1 τον ΑΟ Πειραιά και τον Αίαντα Σαλαμίνας αντίστοιχα. Εξίσου πολύτιμο τρίποντο και για τον ΑΟΚ Φαλήρου που νίκησε με 1-0 τη Νίκη Ρέντη και βρέθηκε 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ στο ντέρμπι της επικίνδυνης ζώνης Δραπετσώνα και Νέοι Δραπετσώνας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο 2-2.
Β’ Όμιλος
Έπειτα από την ισοπαλία στη μεταξύ τους αναμέτρηση, Οδηγήτρια και Ίκαρος Καλλιθέας επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 3-0 της Θύελλας Μοσχάτου και 2-0 του Ηφαίστου αντίστοιχα. Τη νίκη που αγνοούσε για τρεις συνεχείς αγώνες πήρε ο Αμπελακιακός καθώς νίκησε με 3-1 την Αίγινα. Το Μοσχάτο δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χαλκηδόνα την οποία και συνέτριψε με 4-0 ενώ το ροζ φύλλο του αγώνα πήρε και η Ελλάς Ποντίων που επικράτησε με 2-1 της Νίκαιας. Νίκη ανάσα μέσα στο Πέραμα πανηγύρισε η Ειρήνη 2005 που επιβλήθηκε με 1-0 του Περαμαϊκού ενώ σε ένα χορταστικό παιχνίδι Αμφιάλη και Σαλαμίνα
αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Φαληρικός και Ερμής Κορυδαλλού μοιράστηκαν από 1 βαθμό με το 2-2 να σημαδεύει της προσπάθειές τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top