ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

10/10/2014 10:41:00 μ.μ.




ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Χ3 

Το δεύτερο τρίποντο θα κυνηγήσει στην Πετριά ο Ηρακλής Αγ. Λουκά που ξεκίνησε φουριόζος το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Απόστολου Κουτσού έδειξε σπουδαία πράγματα στην πρεμιέρα και με βάση το έμψυχο υλικό της που είναι σχεδόν ίδιο με πέρσι λογικά θα κυνηγήσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. 

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ 

Να αξιοποιήσει την έδρα της θέλει η Αναγέννηση Λιποχωρίου που ξεκίνησε με πολύ καλό αποτέλεσμα μέσα στη Σκύδρα. Στόχος η πρώτη νίκη με αντίπαλο την Αγροσυκιά κάτι που μοιάζει εφικτό αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα που έφεραν οι δυο ομάδες την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ 

Δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία που πήρε ο Μακεδονικός Μεσημερίου στην Ζέρβη όμως αυτό πάει, πέρασε και όλοι κοιτάζουν τώρα το παιχνίδι με την Ξιφιανή. Βάση λογικής η ομάδα του Νίκου Δούμου έχει το προβάδισμα για τη νίκη όμως και ο ΠΑΣ Ξιφιανής κανείς δεν γνωρίζει τι πρόσωπο θα παρουσιάσει. 

ΑΜΦΙΡΡΟΠΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ 

Αμφίρροπο μοιάζει το παιχνίδι στο Θεοδωράκι όπου ο τοπικός Άρης θα υποδεχτεί την Αστραπή Ζέρβης. Οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα δεν κέρδισαν αφού ο Άρης γνώρισε ήττα στην Σωσάνδρα, ενώ η Αστραπή έμεινε στην ισοπαλία μέσα στην έδρα της με το Μεσημέρι. Δύσκολο παιχνίδι και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ 

Για τη νίκη και μόνο γι’ αυτή θα κατέβουν ο Εθνικός Γραμματικού και ο Φίλιππος Φλαμουριάς στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με εντός έδρας ήττα και θέλουν να ρεφάρουν κατά κάποιο τρόπο τις απώλειες βαθμών με διπλό. Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς προβλέψεις. 

ΕΥΚΟΛΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 

Με εύκολο θεωρητικά πάντα παιχνίδι επανέρχεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσει ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης μετά το ρεπώ καθώς υποδέχεται τον Ορφέα Ριζαρίου που δείνχει αρκετά αποδυναμωμένος φέτος. Αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα για τον Στέλιο Καλαϊτζή και τους παίκτες του που γνωρίζουν ότι μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα δώσουν όλα και να έρθει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους 3 βαθμούς.

ΘΕΛΕΙ ΒΑΘΜΟ Ή ΒΑΘΜΟΥΣ Ο Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ 

Μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών ξεκούραστα και χωρίς να αγωνιστεί αφού ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών δεν κατεβαίνει, ο ΜΑ Ν. Πέλλας εκστρατεύει στην γειτονική Πέλλα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο προπονητής Κώστας Νινιατσούδης γνωρίζει ότι τέτοια παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες, προετοιμάζει τους παίκτες του και πιστεύει ότι δεν αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο η ομάδα της γενέτειράς του. 

ΠΡΩΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΠΡΟΥ 

Την πρώτη σκληρή δοκιμασία δίνει ο Ηρακλής Άσπρου που θα πάει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει τον Αλμωπό. Τόσο ο Νίκος Αντωνάς τεχνικός της ομάδας, όσο και οι παίκτες του θεωρούν ότι έχουν τα φόντα για τη νίκη και με μεγάλο όπλο την εμπειρία αλλά και την ποιότητα θέλουν να αφήσουν τα διαπιστευτήριά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί ακόμα να είναι αρχή και να είναι μόνο ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω, ωστόσο όλοι κάτι θέλουν να αποδείξουν. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο χωρίς να αγωνιστεί κατέκτησε η Δόξα Μανδάλου αφού η Ελπίδα Έδεσσας πλέον δεν κατεβαίνει. Βέβαια όσο κι αν ακούγεται παράξενο αυτό, ο προπονητής Χρήστος Καλαϊτζίδης (Τσάρος) προβληματίζεται, καθώς η έλλειψη παιχνιδιών δεν επιτρέπει στους μαυραετούς να βρουν ρυθμό ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι παίκτες της Δόξας περιμένουν να έρθουν τα παιχνίδια για να παίξουν επιτέλους μπάλα. 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

Με δύσκολη έξοδο συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο φιλόδοξος Εθνικός Γιαννιτσών που φιλοξενείται στην Άψαλο έχοντας αντίπαλο τον αξιόμαχο Όλυμπο. Η ομάδα του Φώτη Μητσάκη καλείται να αποδείξει ότι διαθέτει ρόστερ ικανό για μεγάλα πράγματα και όλοι στους κυανόλευκους θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν τα φόντα για να φύγουν με το διπλό και να πρωταγωνιστήσουν, κάτι που αποτελεί μονόδρομο με βάση τις κινήσεις του καλοκαιριού. 

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 

Χωρίς άγχος εκστρατεύει στην Κρύα Βρύση ο Ορφέας Ριζαρίου αφού αντιμετωπίζει μια ομάδα ανώτερη από αυτόν, όπως είναι ο τοπικός Απόλλωνας. Τόσο ο προπονητής Κώστας Παρίσης όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού όμως μπάλα είναι και όλα γίνονται και μέσα στο γήπεδο όλα κρίνονται. Έτσι και αυτοί θα κυνηγήσουν ότι τους αναλογεί από ένα τέτοιο παιχνίδι, έστω κι αν γνωρίζουν ότι άλλα είναι τα παιχνίδι που πρέπει να κυνηγήσουν για να σώσουν την παρτίδα και να μείνουν στην Α1. 

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 

Μετά το θριαμβευτικό πέρασμά της από το Ριζάρι η Δόξα Ριζού καλείται να πάρει το πρώτο τρίποντο και στην έδρα της, όπου υποδέχεται την Δόξα Εξαπλατάνου μια δυνατή ομάδα που σίγουρα προβληματίζει τον Χρήστο Υφαντίδη. Κατά τα άλλα η παρουσία του Γιώργου Μουρουζίδη στο Ριζάρι όπου σκόραρε 4 φορές έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των μαυραετών που βλέπουν ότι μπορούν να σταθούν επάξια στην Α1. 

ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΨΑΛΟΥ 

Με το μυαλό στον Εθνικό Γιαννιτσών συνεχίζεται η προετοιμασία στον Όλυμπο Αψάλου που έμεινε με τις εντυπώσεις στο προηγούμενο παιχνίδι μέσα στην Αριδαία. Ο Βασίλης Μαντζάρης δείχνει ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προσπάθεια που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του, όμως αυτό δεν λέει τίποτα από τη στιγμή που μόλις τώρα ξεκίνησε η σαιζόν και ο δρόμος είναι μακρύς και σίγουρα όχι στρωμένος με ροδοπέταλα. 

ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ 

Το γειτονικό ντέρμπυ που γίνεται στην Πέλλα σίγουρα μαγνητίζει τους φιλάθλους της γύρω περιοχής που θέλουν να το παρακολουθήσουν από κοντά. Ο ΜΑ Πέλλας που είναι ο γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογία και ο προπονητής Γιώργος Τσιμπίνης συνιστά στους παίκτες του ηρεμία και υπομονή καθώς αυτά τα ματς όλοι ξέρουν ότι κρίνονται στα σημεία. Η πολύ καλή εμφάνιση στο Μάνδαλο επανέφερε την αισιοδοξία που είχε χαθεί μετά τη βαριά ήττα της ομάδας που ως γνωστόν απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά. 

ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΜΕ ΝΙΚΟ ΜΑΒΙΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 

Σε ανάκαμψη ελπίζει ο περσινός πρωταθλητής της Α1 Ολυμπιακός Γαλατάδων αλλά με άκρως ανανεωμένο ρόστερ το οποίο δουλεύει καθημερινά με το νέο τεχνικό Νίκο Μαβίδη. Η διακοπή και το ρεπό ήταν βολικά για τους ερυθρολεύκους καθώς ο νέος προπονητής δούλεψε με τον δικό του τρόπο και όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι σιγά-σιγά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θα ξεκολλήσουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Άλλη μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει τη Δόξα Εξαπλατάνου που εκστρατεύει στο Ριζό με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του Αντώνη Σαπουντζή αφήνει αισιοδοξία υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στο ρόστερ των μαυραετών που είναι από τις καλές ομάδες της Α1 και είναι αναγκασμένοι σε κάθε παιχνίδι να σκέφτονται μόνο τη νίκη. Το μόνο πράγμα που προβληματίζει τη Δόξα και τους διοικούντες της είναι ότι θα αργήσει πολύ να γυρίσει στην έδρα της, καθώς μεσολαβούν οι εντός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Ελπίδα Έδεσσας που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. 

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ 

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμάζεται ο Αλμωπός για το μεγάλο ντέρμπυ με το Άσπρου που παρουσιάζεται πολύ δυνατό. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Α1 και θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίζει τον δρόμο της στον στόχο που έχει βάλει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι αυτό είναι μια μάχη απλά και τίποτα παραπάνω αφού υπάρχει πολύς δρόμος για να κάνει κάποιος εκτιμήσεις. Αναμένεται πλήθος κόσμου για το ματς αυτό και οι κυανόλευκοι της Αλμωπίας ζητούν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. 

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 

Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Εδεσσαϊκός που θα πάρει τους 3 βαθμούς ξεκούραστος αφού δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Ο Χρήστος Μεσημερλής βλέπει ότι το ρόστερ του έχει πολύ καλές μονάδες, θέλει την ομάδα του πρωταγωνίστρια στην Α1 και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι οι Τριαινοφόροι μπορούν να κυνηγήσουν με αξιώσεις τις προνομιούχες θέσεις, αφού δεν δείχνουν να υστερούν σε κάτι από τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα των καταρρακτών θέλει τον κόσμο κοντά της σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ελπίζοντας ότι μπορεί να τον δικαιώσει και να πανηγυρίσει στο τέλος. 

ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 

Με το μυαλό στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στους Τσάκους προετοιμάζεται ο Άρης Λουτρακίου υπό την επίβλεψη του Μάκη Δεμίρη. Ο τεχνικός των κίτρινων ζητά από τους παίκτες του σοβαρότητα και συνέπεια, γνωρίζει ότι ο δρόμος είναι μακρύς για την υλοποίηση των στόχων. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες μέχρι στιγμής δείχνουν να ανταποκρίνονται και όλοι ελπίζουν ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. 

ΘΕΛΕΙ ΤΟ 3Χ3 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 

Με στόχο την τρίτη της νίκη θα πάει στην Υδραία η Αναγέννηση Δωροθέας που ξεκίνησε επιτυχημένα το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Αμανατίδης τεχνικός της ομάδας γνωρίζει τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού, θέλει τους παίκτες του σοβαρούς και πειθαρχημένους και βέβαια ποντάρει πολύ στην φόρμα του έμπειρου επιθετικού Μπάμπη Τοσουνίδη (Σουγιά) που έχει σκοράρει και στα δύο ματς μέχρι στιγμής. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΩΤΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 

Με μοναδικό στόχο το διπλό θα πάνε στη Φιλώτεια οι Πρόμαχοι όπου θα αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο Ευρωπό Φούστανης. Ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς εφιστά στους παίκτες του προσοχή, καθώς παρότι ο αντίπαλος ακόμα δεν έχει βαθμούς, έχει δείξει καλό πρόσωπο και αν τον υποτιμήσουν κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη που θα έχει αυτό το παιχνίδι. 

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο Μ.Α. ΟΡΜΑΣ 

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα πάει στην Παναγίτσα ο ΜΑ Όρμας που έχει ανανεώσει το ρόστερ του σημαντικά φέτος. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό συνεχίζεται από τον Γιώργο Κορέλα και τους παίκτες του όλοι γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα στα μέτρα τους και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητές τους. 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της δίνει για φέτος η Νίκη Βορεινού στο πρωτάθλημα και σίγουρα η νίκη θα είναι ο πρώτος στόχος απέναντι στον σκληροτράχηλο ΠΑΟ Κερασιάς. Τόσο ο προπονητής Άκης Παπαδόπουλος, όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού όμως θέλουν να πάρουν το τρίποντο και θα δώσουν τα πάντα για να λυγίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν ψηλά στη βαθμολογία. 

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ 

Στην Έδεσσα εκστρατεύει ο Ηρακλής Γαρεφείου με σκοπό να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη Νησίου. Οι δυο συνεχόμενες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος έχουν φέρει μια ανησυχία στον Γηραιό, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος και σίγουρα υπάρχει η ελπίδα της ανάκαμψης αφού το ρόστερ διαθέτει καλούς παίκτες και πάνω απ’ όλα γνώστες της Α’ Κατηγορίας. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα της η Ένωση Τσάκων αυτή τη φορά με το Λουτράκι. Όλοι γνωρίζουν ότι το ματς είναι δύσκολο, αλλά τόσο ο προπονητής Γιώργος Τσιμτσιρίδης όσο και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει από την έναρξη της προετοιμασίας. 

ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΑ Ο Μ.Α. ΑΡΝΙΣΣΑΣ 

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Νησίου ο ΜΑ Άρνισσας εκστρατεύει στην Ίδα όπου καλείται να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Βεγορίτιδας έχει παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και είναι ικανοί για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, οπότε και σε αυτό το παιχνίδι μη έχοντας να χάσει τίποτα θα αγωνιστεί ελεύθερα και ελπίζει να έχει βαθμολογικά οφέλη όταν τελειώσει ο αγώνας αυτός. 

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 

Για το θετικό αποτέλεσμα πάει στο Βορεινό ο ΠΑΟ Κερασιάς που δείχνει να ξυπνάει σιγά-σιγά και να είναι αξιόμαχος μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Μιχάλη Τοτίδη έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ο Δημήτρης Τρίψης (Σαράφης) βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, σκοράρει συνεχώς και ελπίζεται ότι και σε αυτό το παιχνίδι όλα θα πάνε καλά. 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ 

Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τη Δάφνη Παναγίτσας, αυτό όμως δεν πτοεί τους ανθρώπους της που ελπίζουν σε ανάκαμψη στη συνέχεια. Το ματς με την Όρμα είναι κομβικό, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη Δάφνη που μέχρι στιγμής δείχνει ανέτοιμη στην πρόκληση της Α κατηγορίας, ωστόσο υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να διορθώσει την εικόνα της και να ανακάμψει βαθμολογικά. 

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 

Μπορεί στα δυο παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής να κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ευρωπός Φούστανης, όμως αυτό δεν φτάνει, καθώς το ζητούμενο είναι οι βαθμοί και αυτό θα επιδιώξουν κόντρα στους Προμάχους οι παίκτες του Κώστα Τσόρμπα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όμως στον Άρη Αμπελείων θέλουν η συνέχεια να είναι ανάλογη, ούτως ώστε να γίνει πραγματικότητα ο στόχος της ανόδου. Το ματς με τα Εσώβαλτα εντός έδρας κρύβει παγίδες, έχει τις δικές του δυσκολίες και ο Γιάννης Γυριχίδης συνιστά προσοχή στους παίκτες του που γνωρίζει ότι αν υποτιμήσουν τον αντίπαλο, κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού. 

ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ 

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Άρης Πρ. Ηλία και το ματς με τον Π. Μυλότοπο μοιάζει με τελικό για τους κίτρινους. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, όμως η ομάδα του Στρατή Σύρμαλη δεν έχει άλλη επιλογή από το να ψάξει την επιτυχία και να διώξει το άγχος από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 

Με το νου στο ντέρμπυ με τον Φίλιππο Σταυροδρομίου προετοιμάζεται ο ΜΑ Ν. Μυλοτοπου που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γκιόργκι Λαπιασβίλι καλείται σε αυτό το παιχνίδι να δείξει τα δόντια της και να στείλει το δικό της μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α1. Το ματς είναι δύσκολο, οι αντίπαλοι είναι πολύ καλή ομάδα και όλα θα φανούν στο γήπεδο όπου αναμένεται μεγάλη μάχη. 

ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 

Την Δωροθέα υποδέχεται ο Άρης Υδραίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι οι πρώτοι βαθμοί για φέτος θα έρθουν απ’ αυτό το παιχνίδι. Τόσο ο Θόδωρος Τσολερίδης όσο και οι παίκτες του δηλώνουν πανέτοιμοι για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει μέχρι στιγμής δύο νίκες. Το έργο τους είναι δύσκολο, ωστόσο αν θέλουν να επιβιώσουν στην Α κατηγορία πρέπει να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. 

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 

Το ρεπό της θα κάνει η Μ.Θ. Λυκοστόμου και έτσι ο προπονητής Χρήστος Δούμος και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία για να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν για να κάνουν μια καλή πορεία που είναι και ο βασικός στόχος για τη φετινή χρονιά. Το υλικό της Θύελλας είναι καλό και δοκιμασμένο υπάρχει εμπειρία και αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 

Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του ο Μακεδονικός Ίδας όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κερασιά. Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Άρνισσα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Α κατηγορία όμως οι παίκτες του Τάσου Χουλουηλίδη είναι αποφασισμένοι για τη νίκη και θα καταθέσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να την κατακτήσουν κάτι βέβαια που είναι μέσα στις δυνατότητές τους. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 

Θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά το στραπάτσο της Άρνισσας ο Άρης Νησίου και να ξαναπάρουν τον δρόμο τους ορισμένα πράγματα. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννούλτση υποδέχεται το Γαρέφι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη αν και οι κίτρινοι θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία και κοντά στις πρώτες θέσεις που είναι ο στόχος τους. 

ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ Ο Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τον ΜΑ Αρσενίου που μετράει δύο ήττες και πλέον το ματς με το Μελίσσι θα κρίνει πολλά. Η ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη πάντως μπορεί να θεωρηθεί αδικημένη από τον ίδιο της τον εαυτό αφού έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα προηγούμενα παιχνίδια όμως αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Όλοι ελπίζουν στον ΜΑ ότι η αρχή θα γίνει με το Μελίσσι αφού τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν. 

«ΤΕΛΙΚΟΣ» ΜΕ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 

Από τη στιγμή που το ξεκίνημα για τη Νίκη Καλής δεν ήταν αυτό που έπρεπε, κάθε ματς από εδώ και πέρα θα είναι τελικός, μέχρι να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το ματς με το Παλαίφυτο είναι κρίσιμο όλοι το γνωρίζουν αυτό και θα κάνουν το παν για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο μια πολύ δύσκολη ομάδα. 

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 

Να δικαιώσει αυτούς που πιστεύουν ότι διαθέτει καλή ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει θέλει ο Φίλιππος Σταυροδρομίου μέσα στο Ν. Μυλότοπο σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι. Ο Νίκος Κανελιάδης δουλεύει σκληρά και πιστεύει πολύ στην ομάδα του που διαθέτει παίκτες αξίας οι οποίοι καλούνται να δείξουν μέσα σε μια δύσκολη έδρα ότι είναι ικανού για μεγάλα πράγματα. 

ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 

Με στόχο να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από την Αξό πάει στα Άθυρα ο ΠΑΟΚ Αραβησσού σε ένα ματς που αναμένεται να υπάρχουν δυσκολίες αφού και οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς. Ο προπονητής του Δικεφάλου όμως ο Σίμος Προδρομίδης πιστεύει πολύ στην ομάδα του, θα κυνηγήσει τη νίκη για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή, ενώ παράλληλα θέλει να αποδείξει ότι έχει την ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την άνοδο στην Α1. 

ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 

Το διπλό στην Αραβησσό ήταν μόνο η αρχή για τη Νίκη Αξού που θέλει ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη θέλει τη νίκη με την Καρυώτισσα για να αναρριχηθεί ψηλότερα στην βαθμολογία, η δουλειά συνεχίζεται καθημερινά, υπάρχει πίστη ότι τα πολλά νέα παιδιά που υπάρχουν θα βελτιώνονται συνεχώς και θα συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Η ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα άνοιξε την όρεξη στην Δόξα Π. Μυλοτόπου που βλέπει ότι δεν υστερεί σε τίπουα από τις άλλες ομάδες. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Δημήτρη Βένου αφήνει άριστες εντυπώσεις και με όπλο τον μεγάλο ενθουσιασμό θα πάει στην Πρ. Ηλία για να πάρει ακόμα μια νίκη που θα κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Να ξεπεράσουν το κακό ξεκίνημα θέλουν στον Φίλιππο Γιαννιτσών και έτσι το παιχνίδι με το Μαυροβούνι είναι σαν τελικός για τον Σάκη Ντιμτσούδη και τους παίκτες του. Όλοι πιστεύουν ότι θα γίνει μια νέα αρχή σε αυτό το παιχνίδι και η ομάδα θα πάρει το δρόμο της για να πλησιάσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να είναι εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτάθλημα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 

Με μοναδικό στόχο το διπλό εκστρατεύει στο Αρσένι η Δόξα Μελισσίου για δεύτερη συνεχή αγωνιστική που θα αγωνιστεί εκτός έδρας. Η ομάδα του Πέτρου Λιτοβολή έδειξε στο γειτονικό ντέρμπυ στην Καρυώτισσα ότι είναι ικανή στην μέρα της να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα, οπότε θα κυνηγήσει να κάνει το ίδιο και στο Αρσένι. Έχει καλό υλικό, παίκτες με εμπειρία και αναμένεται και φέτος να κάνει πορεία αντάξια τους ονόματός της στην Α κατηγορία. 

ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ ΘΕΛΗ ΤΗ ΝΙΚΗ 

Το ιδανικό ξεκίνημα έχει φέρει άνεμο αισιοδοξίας στον Άρη Παλαιφύτου που μετά τις δύο νίκες που έχει πετύχει πάει στην Καλή για να κάνει το 3Χ3. Με την μέχρι στιγμή εικόνα που δείχνει η ομάδα του Ανδρέα Βοϊτσίδη μπορεί να πάρει το τρίποντο αρκεί να δείξει την ίδια σοβαρότητα αλλά και υπομονή στο παιχνίδι της. 

ΖΗΤΑ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 

Τους πρώτους του βαθμούς επιζητά εναγωνίως ο Άρης Αθύρων που δεν έκανε καλό ξεκίνημα φέτος. Οι κίτρινοι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ Αραβησσού και θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα πριν αρχίσουν να στενεύουν τα περιθώρια. Βέβαια είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος όμως πρέπει να έρθουν και οι πρώτοι βαθμοί που θα δώσουν άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 

Παρά την εντός έδρας ήττα από τον Ν. Μυλότοπο στον ΜΑ Εσωβάλτων υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Ο πρόεδρος δηλώνει ότι η ομάδα του έχει καλό υλικό, πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά που θα δείξουν την αξία τους στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι των Αμπελείων. 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 

Με στόχο να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα θα πάει στην Αξό η ΑΕ Καρυώτισσας που θέλει να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από το μελίσσι. Η ομάδα του Πέτρου Σεραΐδη δείχνει θετικά στοιχεία αλλά και κάποιες αδυναμίες που στοιχίζουν ωστόσο ο χρόνος δουλεύει για τους κιτρινόμαυρους που στοχεύουν σε μια αξιόλογη πορεία φέτος. 

ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 

Στα Γιαννιτσά εκστρατεύει η Δόξα Μαυροβουνίου που καλείται να αντιμετωπίσει τον Φίλιππο που μέχρι στιγμής δεν έχει βαθμούς. Η ομάδα του Τάσου Κουκούλη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση, κάτι που είναι στις δυνατότητές της βάση του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει. Στόχος σε κάθε αγωνιστική είναι να πουλάνε ακριβά το τομάρι τους μέσα στο γήπεδο και να είναι ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΡΑΧΩΝΑ Ο Ν. ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Με μοναδικό στόχο τη νίκη πάει στη Ραχώνα ο Ν. Αετός Σκύδρας που απώλεσε απρόσμενα δύο βαθμούς στην πρεμιέρα με το Λιποοχώρι χωρίς αυτό όμως να σημαίνει και κάτι. Η αξία ορισμένων παικτών είναι αναγνωρίσιμη και σιγά-σιγά ο Ν. Αετός αναμένεται να βρει τον δρόμο του στη μάχη για την άνοδο στην Α κατηγορία καθώς σε περίπτωση αποτυχίας θα μιλάμε για άλλα πράγματα. 

ΘΕΛΕΙ ΤΟ 2Χ3 Η ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα της για την Ασπίδα Γυψοχωρίου που θέλει να κάνει το 2χ3 με αντίπαλο το Πατριαρχείο. Η εικόνα της πρεμιέρας άφησε πολύ αισιόδοξα μηνύματα και στην Ασπίδα θέλουν να πιστεύουν ότι δεν ήταν κάτι τυχαίο και θα έχει διάρκεια. 

ΜΑΓΝΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Μ.Α. ΔΡΟΣΕΡΟΥ – ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπυ του Μ.Α. Δροσερού με τον ΠΑΟΚ Δαμιανού σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες καλούνται να δικαιολογήσουν αυτά που λέγονται για αυτές, ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α κατηγορία. Τόσο ο Μιχάλης Μπάσδος για λογαριασμό του Δροσερού, όσο και ο Βασίλης Χόντος για το Δαμιανό πιστεύουν στις ομάδες τους και θεωρούν ότι είναι ότι καλύτερο στον 2ο όμιλο. Αυτό το ματς είναι μόνο μια μάχη, ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Μετά την άνετη νίκη της πρεμιέρας η Δόξα Μεγαπλατάνου πάει στο Νεοχώρι όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα και θέλει τη νίκη για να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής Μπάμπης Παυλίδης συνιστά προσοχή σε όλα τα παιχνίδια τα οποία έχουν βαθμό δυσκολίας και πρέπει να υπάρξει σοβαρότητα για να έρθει το τρίποντο. 

ΓΙΑ ΤΟ 2Χ3 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 

Η νίκη στη Φλαμουριά ήταν μόνο η αρχή για την Ένωση που θέλει να υπάρξει και συνέχεια με αντίπαλο τον Μακεδονικό Έδεσσας. Η ομάδα του Νίκου Τσολερίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεί στην πρεμιέρα, έχει αξιόλογους παίκτες και αναμένεται η συνέχεια να είναι το ίδιο επιτυχημένη. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 

Αν και αγωνίζεται με την πιο δυνατή ομάδα ο Αστέρας Νεοχωρίου δεν μπορεί να έχει άλλον στόχο από τη νίκη ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Βέβαια η Δόξα Μεγαπλατάνου είναι πολύ καλή ομάδα, όμως ο Αστέρας του Θωμά Σαρακινλή ενισχυμένος με τον Αλέξη Καλκαβούρη στην επίθεση ελπίζει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. 

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ 

Μέγας ενθουσιασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ Καρατζόβας μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Έδεσσα και όλοι πλέον σκέφτονται το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγρα. Το ματς είναι δύσκολο όμως ο Τόλης Οργαντζόγλου προετοιμάζει την ομάδα του για να δείξει αυτά που μπορεί και να φύγει με ένα ακόμη τρίποντο από το γήπεδο μπροστά στους φιλάθλους του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top