ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ :''Λουκέτο'' αν δεν βρεθεί λύση!

10/10/2014 09:24:00 μ.μ.




Η Ε.Π.Σ.Δ. είναι αποφασισμένη να αναστείλει κάθε δραστηριότητα της αν δεν δοθεί λύση στο γηπεδικό θέμα του Ποσειδώνα Καρπάθου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου
Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στη σημερινή έκτακτη συγκέντρωση των μελών της Ε.Π.Σ.Δ. Συγκεκριμένα αν δεν δοθεί λύση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στο γηπεδικό πρόβλημα του Ποσειδώνα Καρπάθου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τότε θα βάλει ''λουκέτο'' από 20 έως 26 του μήνα. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε: 
1.Σε όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Blue Star Ferries του Σαββατοκύριακου 11-12 Οκτωβρίου 2014 να ξεκινήσουν με 5΄λεπτά καθυστέρηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης 
2.Θα ζητηθεί άμεση συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ν.Αιγαίου κ.Χατζημάρκο Γ.για την ενημέρωσή του όσον αφορά τις απρόσμενες εξελίξεις του γηπεδικού προβλήματος του Ποσειδώνα Καρπάθου και θα του επιδοθεί επιστολή διαμαρτυρίας.
3.Η Ε.Π.Σ.Δ. διεκδικεί από τον Περιφερειάρχη να δοθεί άμεση λύση εντός της εβδομάδας στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του σωματείου της δύναμής μας.
4.Έαν δεν δοθεί άμεση λύση μέχρι την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα της Ένωσης αρχής γενομένης από την Δευτέρα 20.10.2014 μέχρι και την Κυριακή 26.10.2014.
5.Στο πλαίσιο της (3ης) τρίτης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Καρπάθου ,η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Ποσειδών - Αστέρας Παστίδας ,αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τους παράγοντες του σωματείου και με τοπικούς φορείς για το γηπεδικό πρόβλημα του σωματείου. Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχει και το μέλος του Δ.Σ.της Ε.Π.Σ.Δ. κ.Αδαμάκης Μιχάλης ως μέλος της Περιφεριακής Επιτροπής Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Αποφασίσθηκε επίσης η τρίτη 3η αγωνιστική Blue Star Ferries να πραγματοποιηθεί κανονικά.
ΠΗΓΗ : http://12sports.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top