ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ 2-0 ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

3/01/2015 06:22:00 μ.μ.
Μεγάλη νίκη πέτυχε στις Αρχάνες ο Γιούχτας που επικράτησε με σκορ 2-0 του Ηλυσιακού και έσπασε έτσι το αρνητικό σερί των 5 αγώνων μακριά από τις επιτυχίες και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλέκος Κούρτογλου έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Αρχανών, όπου αποτελεί τεχνικό δίδυμο με τον Άγγελο Κασσωτάκη!
Ο Γιούχτας κατάφερε να προηγηθεί στο 28′ όταν από σέντρα του Ηλιόπουλου ο Στασινόπουλος έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Ζαφειρίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη. Στο 58′ ο Στασινόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Γιούχτα με το δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 2-0. Στο 70′ χάθηκε μία καλή ευκαιρία με το σουτ του Καλαϊτζίδη να αποκρούει ο Κουρεπίνης ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος έφτασε μία «ανάσα» από το να πετύχει χατ-τρικ όμως δεν κατάφερε να κάνει το 3-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (78′ Κορτσινίδης), Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (63′ Ανωγεινάκης), Μιχελακάκης (90′ λτρ Καφετζόπουλος)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Φλέγγας, Δηλαβέρης, Πολυχρόνης, Κωνσταντίνου (24’ λ.τ. Τζώρτζης), Λουσαράκης (33’ Θαναηλάκης)

Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top