ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Η ΚΗΦΙΣΙΑ 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ

3/01/2015 06:20:00 μ.μ.
Στο 93' η Κηφισιά έσωσε την παρτίδα με τον Ηρόδοτο (2-2), παρουσία του Πετράκη, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, που παρακολούθησε από κοντά τον γιό του και προπονητή των Κρητικών.

Ο Βέρμπης στις καθυστερήσεις χάρισε το βαθμό στην Κηφισιά και έριξε στο καναβάτσο τον Ηρόδοτο. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοιλιάρα στο 22', ενώ ισοφάρισε στο 61' ο Ματσούκας, γκολ το οποίο κρίνεται αμφισβητούμενο καθώς ουδείς πλην του βοηθού είδε τη μπάλα να περνά τη γραμμή μετά το σουτ του άσου της Κηφισιάς.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ηρόδοτος έκανε το 2-1 στο 82' με τον Κοιλιάρα, αλλά ο Βέρμπης σε... νεκρό χρόνο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες. Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Γιάννης Πετράκης, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, πατέρας του προπονητή του Ηρόδοτου.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Κολοτούρος(60’ λ.τ. Τσιμικλής), Ανδρικός, Δρυμούσης(46’ Γιόνδης), Ματσούκας, Βέρμπης, Γκούτσουλας(80’ Παληαρούτας), Θανόπουλος.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Κοιλιάρας (85′ Αχιλλέως), Μαυρίδης, Χαρίτος, Πήλιος (75′ Μεράι), Κούρτι (65′ Χρυσοφάκης), Μωραΐτης, Γενιτσαρίδης, Ρουσσάκης, Προβιδάκης, Μπαλάφας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top