ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ PLAY OUT Η ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

2/28/2015 09:30:00 μ.μ.
Η ομάδα του Εμπορείου ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή της στα μπαράζ και σχεδιάζει το μέλλον της από την αρχή και σε σωστές βάσεις.
Η ομάδα της Λάβας Εμπορείου έπειτα από Δ.Σ. ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ παραμονής (play out), κάτι που αυτόματα σημαίνει πως έχουμε την πρώτη ομάδα που θα στελεχώσει την Β' Κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Ριζοσπαστική αλλαγή και ξεκίνημα σε νέες βάσεις
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την ομάδα του Εμπορείου η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα μια απόφαση που ήταν ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό με μόνο σκοπό να στηθεί η ομάδα σε νέες βάσεις και πρόσωπα, χωρίς τα όποια ''παρατράγουδα'' που μπορεί να υπήρχαν μέχρι σήμερα στις τάξεις της ομάδας.
Έτσι λοιπόν η διοίκηση αποφάσισε να ''μπήξει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο'' ούτως ώστε να εξαλειφθούν τα όποια προβλήματα, που εικάζουμε πως μπορεί να υπήρξαν, και να στηθεί από την αρχή η ομάδα του Εμπορείου πάνω σε νέες βάσεις, κάτι που μαρτυρούν και οι προσθήκες - επιστροφές παλιών παιχτών της ομάδας, σε συνδιασμό με την άνθιση των ακαδημιών και κάποιων παιδιών του χωριού που είναι έτοιμα να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα.

Στους Νέους Σαλαμίνας ο κ. Ερρίκος μέχρι το καλοκαίρι
Ελλείψη αγωνιστικών υποχρεώσεων της Λάβας, ο κ. Αντώνης Ερρίκος (προπονητής της ομάδας), ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Νέων Σαλαμίνας και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας του Εμπορείου μετακόμισε μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σαλαμίνα με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να απποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:
Σε συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου πάρθηκε η ομόφωνη απόφαση έπειτα απο το τέλος του πρωταθλήματος Κυκλάδων η ομάδα Ανδρών να μην συμμετέχει στα μπαράζ παραμονής, καθώς επίσης να αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Β' κατηγορία Κυκλάδων με κυρίως νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές προερχόμενους απο την ακαδημία της ομάδας μας, βάζοντας έτσι νέες βάσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Επίσης ανακοινώνουμε την συμφωνία με την ομάδα των Νέων Δραπετσώνας Πειραιά για την συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Αντώνη Ερρίκο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top