ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΑ PLAY OFF Ο ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ 3-2 ΤΗΝ ΜΥΡΙΚΗ

2/28/2015 09:22:00 μ.μ.

Μυρίκη-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-3

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση στα τελευταία λεπτά ο ΑΠΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Επικράτησε της Μυρίκης με 3-2, η οποία ηττήθηκε μετά από 6 νικηφόρα παιχνίδια.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/2) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Άρχισε λίγο μετά τις 3.30 και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας. Έγινε κάτω από συννεφιά και παρουσία περίπου 150 θεατών.
Η Μυρίκη του Σπύρου Κολόκα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό είχε προηγηθεί με γκολ του Κώστα Σταμούλη. Στην συνέχεια δέχτηκε την ισοφάριση και το ημίχρονο έκλεισε στο ισόπαλο 1-1. Παρότι βρέθηκε να χάνει. ανέβασε την απόδοση της και με πέναλτι του Άγγελου Παχή στο 76ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2. Η αναμέτρηση ωστόσο βρήκε τους «κόκκινους» να δέχονται γκολ από την «άσπρη βούλα» και να γνωρίζουν την ήττα με 2-3. Λίγο πριν το 3ο γκολ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Γενιτσαρόπουλος.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου «γεύτηκε» την χαρά της νίκης μετά από αρκετά ατυχή αποτέλεσμα. Και σε αυτό το ματς έμεινε πίσω στο σκορ, όμως χάρης τον ποιοτικό Άλεξ Μπακαλίδη (Ισοφάρισε με εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ) και την κεφαλιά του Χάρη Κουτσουπιά στις αρχές της επανάληψης γύρισε το παιχνίδι. Οι «κυανόλευκοι» παρότι ισοφαρίστηκαν με πέναλτι, απάντησαν και αυτοί με τον ίδιο τρόπο και 1 λεπτό πριν το 90΄ ο Άλεξ Μπακαλίδης με γκολ από την «άσπρη βούλα» πραγματοποίησε το τελικό 2-3.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική των Play Off ο ΑΠΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο (7/3) στο Δημοτικό στάδιο με τα Άγραφα και την επόμενη μέρα Κυριακή (8/3) η Μυρίκη παίζει με τον Αίολο. Το Βελούχι έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Μυρίκη έμεινε στον 1 βαθμό.

Αρκετός κόσμο
Η πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος των Play Off της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας έγινε παρουσία περίπου 150 φιλάθλων. 

Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Καρβέλης πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι της Μυρίκης.
8΄: Ο Σταμούλης έκανε από δεξιά την σέντρα-σουτ και ο Ρεσίτης απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
9΄: Ο Κοτρώνης έκανε την μπαλιά για τον Παχή, ο οποίος μπήκε τετ α τετ στην περιοχή, σούταρε, ο Ρεσίτης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Σταμούλης πρόλαβε τον Λιάγκα Π. και με σουτ στην κενή εστία έκανε το 1-0.
17΄: Ο Φλωράκης έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά και ο πορτιέρο της Μυρίκης απέκρουσε με υπερένταση.
30΄: Ο Μπακαλίδης με απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση, έστειλε την μπάλα ψηλά στο αριστερό «παραθυράκι» του Φακίτσα, ισοφαρίζοντας με πανέμορφο τρόπο σε 1-1.
33΄: Αδύναμο σουτ του Λέρη εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ.
42΄: Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Ζαραβέλη από κοντά πέρασε πάνω από την εστία του Ρεσίτη.
44΄: Ο Καρβέλης έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Μπακαλίδη, που σούταρε απευθείας λίγο πάνω από τα δοκάρια των «κόκκινων».
55΄: Ο Μπακαλίδης έκανε σέντρα από δεξιά και ο Κουτσουπιάς αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της Μυρίκης με κεφαλιά έκανε το 1-2.
76΄: Ο Ζήκας έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, απέφυγε δυο αντιπάλους και η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου Κρασιά Γ., κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Παχής ανέλαβε να το εκτελέσει και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη ισοφάρισε σε 2-2.
82΄: Ο Συγκελόπουλος έκανε την βαθιά μπαλιά από το κέντρο και ο Μπακαλίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά και ο Φακίτσας μπλόκαρε.
84΄: Ο Γενιτσαρόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον Μπακαλίδη.
86΄: Ο Κρασιάς Γ. εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρασιά Ι. με τον Σουφλερό να καταλογίζει νέο πέναλτι.
89΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και με πλασέ στην δεξιά γωνία του Φακίτσα διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Φακίτσας, Ζαχαράκης, Κρασιάς Ι., Γενιτσαρόπουλος Κ., Μαντέκας(70΄ Ζήκας), Καλύβας(60΄ Γκορόγιας), Ζαραβέλης(63΄ Λιάγκας Κ.), Κοτρώνης, Παχής, Σταμούλης, Λέρης

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Ρεσίτης, Κόλλιας, Συγκελόπουλος(92΄ Τσιλιμέκης Δ.), Κρασιάς Γ., Ξαγάρας, Λιάγκας Π., Κρίντας, Κουτσουπιάς, Φλωράκης, Μπακαλίδης, Καρβέλης(81΄ Χαφούς)

Διαιτητής: Σταύρος Σουφλερός (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Βασίλης Τσιγαρίδας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Βαρσαμίδης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top