ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕΠΟΝΤΙΩΝ ,4-2 ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ

2/28/2015 06:59:00 μ.μ.
Ένα δύσκολο για τους παίκτες των δυο ομάδων παιχνίδι έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Ζωής.


Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτούς για να καταφέρουν να τελειώσουν το παιχνίδι το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Κι αυτό ίσως να είναι το σπουδαιότερο (πέρα των βαθμών) από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Στέφανου Ταβουξή που κυριολεκτικά «ψαχνόταν» στο πρώτο μέρος με ελάχιστες καλές στιγμές στο ενεργητικό της.


Έτσι ο Διγενής Αλωνίων βρέθηκε στο 13΄να προηγείται με 0-2, κάνοντας τη συνέχεια του αγώνα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με δεδομένη τη βαθμολογική κατάσταση και τη δυναμική της κάθε ομάδας + τον παράγοντα έδρα που ευνοούσε την ΠΑΕ Ποντίων.

Στο 8΄ο Αρβίδης με απευθείας φάουλ κι αφού η μπάλα έσκασε μέσα στην περιοχή του Κούζα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λάκη Αλεξιάδη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση και σύγκρουση αμυντικού με τον τερματοφύλακα των Ποντίων και ανενόχλητος διπλασίασε τόσο τα δικά του, όσο και τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 28΄ο έμπειρος Παναγιώτης Κυπαρίσσης μείωσε για την ΠΑΕ Ποντίων σε 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, για να πάνε με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Διγενή Κρίσιουκ, κράτησε το σκορ σε δύσκολες για την εστία του φάσεις που έκαναν οι αισθητά "μεταμορφωμένοι" προς το καλύτερο γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος.

Ο Στέφανος Ταβουξής έβαλε αρχικά τον Καραμανώλα και στη συνέχεια τον Σκούφα και ενίσχυσε τα άκρα του με περισσότερη ταχύτητα και εμπειρία, απέναντι στους ήδη κουρασμένους παίκτες του Διγενή, ενώ έπαιξε με παίκτη λιγότερο στην άμυνα, ενισχύοντας το κέντρο και την επίθεση της ομάδας του. Κι εκεί έγινε η διαφορά στο παιχνίδι αφού από τα πλάγια η άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας δέχθηκε πολλά ρήγματα στο δεύτερο μέρος.
Έτσι στο 57΄αρχικά ο Κυπαρίσσης με προβολή ισοφάρισε σε 2-2 και στο 65΄ ο Καραμανώλας  έβαλε με σουτ την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας το 3-2.

Το τελικό 4-2 πραγματοποίησε από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ και πάλι ο έμπειρος Κυπαρίσσης, πετυχαίνοντας συγχρόνως και χατ-τρικ στο νικηφόρο για την ομάδα του παιχνίδι της Νέας Ζωής.

Διαιτητής ο Καραμπούλας με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Λάπα.

ΠΑΕ Ποντίων (Στέφανος Ταβουξής): Κούζας, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Στούμπος (46΄Καραμανώλας), Παππάς, Ζιούρκος, Μηλιώτης (75΄Καλαϊτζίδης), Γουλιος (55΄Σκούφας), Ανδρικόπουλος, Μπεκιάρης, Κυπαρίσσης.


Διγενής Αλωνίων (Λάκης Αλεξιάδης): Κρυσιουκ, Τελίδης (18΄ λ.τ Θεοδωρίδης, 89΄ Παπαδόπουλος), Μπάμπος, Αθανασιάδης, Προβατίδης, Ναβροζίδης Βας., Μαυρομάτης, Αλεξιάδης, Αραβίδης, Μαυρομάτης Γ., Ναβροζίδης Γιώργ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top