ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΟΞΑΤΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

2/28/2015 08:56:00 μ.μ.
Το μηδέν «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών του Δοξάτου και του Νευροκοπίου στο μεταξύ τους παιχνίδι και δείχνει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
ΔΟΞΑΤΟ-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-0: Σε καλές καιρικές συνθήκες έγινε η αναμέτρηση, που παρακολούθησαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Το γήπεδο, πάντως, είχε νερά και λάσπες σε αρκετά σημεία, κάτι που αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να γίνει ποιοτικός αγώνας. Οι αντίπαλοι έπαιξαν δυνατά, ωστόσο παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και τελικά τα μοιράστηκαν όλα. Αρνητική εντύπωση έκανε η απουσία της κερκίδας με τα νεαρά παιδιά του Δοξάτου, που έρχονταν στο γήπεδο και με τύμπανα και ιαχές, δημιουργούσαν πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στα ιδιαίτερα στοιχεία, επίσης, ότι ο προπονητής των Φιλίππων, Γιώργος Σ. Γεωργιάδης, τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος με την παλιά του ομάδα. Στο 15΄ μακρινό σουτ του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε ο Λαζαρίδης, στο 31΄ πλασέ του Χριστιανίδη από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Καρακούσης. Στο 35΄ ο Αποστολίδης από καλή θέση άργησε για πολύ λίγο και πρόλαβε την ύστατη στιγμή να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ ο Μπάμπουρας. Στο 40΄ φάουλ του Κωνσταντινίδη απέκρουσε ο Λαζαρίδης, νέο σουτ του Θεοφανίδη απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Νευροκοπίου. Στο 43΄ μακρινό, δυνατό σουτ του Χατζηλαζαρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 70΄ πολύ ωραία μπαλιά του Κιοσέογλου στον Αγάπωφ, το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια στη γραμμή ο Καραγιαννίδης. Στο 74΄ το δυνατό σουτ του Κιοσέογλου πέρασε άουτ, στο 90΄ σουτ του Μόσχου απέκρουσε ο Λαζαρίδης.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο ξεχώρισαν Παπαδόπουλος, τουλούπης και Τουρφαντίδης, από το Νευροκόπι οι Μ. Βασιλειάδης, Μπάμπουρας, Χριστιανίδης. Καλός ο διαιτητής Κοτσάνης (Δηλγεράκης, Χριστοφορίδης), τέταρτος διαιτητής ο Χατζηαθανασιάδης.
ΔΟΞΑΤΟ: Καρακούσης, Γ. Καραγιαννίδης, Τουλούπης, Τουρφαντίδης, Παπαδόπουλος, Αυγητίδης, Παντζαρίδης, Ζάχαρης, Θεοφανίδης (75΄ Μόσχος), Αποστολίδης (82΄ Θεοδωράκης), Κωνσταντινίδης (90΄ Ελπασίδης).
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Λαζαρίδης, Κεσόπουλος (89΄ Κατιρτζίδης), Χατζηλαζαρίδης, Τσενεκλίδης, Μπάμπουρας, Οικονομίδης, Αντ. Βασιλειάδης (57΄ Αγάπωφ), Μ. Βασιλειάδης, Ξανθόπουλος, Χριστιανίδης, Κιοσέογλου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top