ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 2-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ

2/28/2015 08:44:00 μ.μ.
Μεγάλη νίκη πήρε το Πέραμα στο ματς που ήταν πρόβα τζενεράλε για τον τελικό επί της Κρανούλας με 2-0.
Μάλιστα η Προοδευτική έδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη η Κρανούλα δείχνει ότι δύσκολά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στη συνέχεια.
Το ματς ήταν καλό με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 41΄ όταν ο Τατσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσουμάνης Δ. με σουτ έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα αλλά ο Δούβλης έδιωξε σωτήρια.
Στην επανάληψη το Πέραμα ανέβασε στροφές και στο 52΄ είχε ευκαιρία με τον Σιχλιμοίρη. Στο 61΄ είχε δοκάρι με τον Παπαρούνα ενώ στο 69΄ έκανε το 1-0 όταν ο Παπαρούνας έκανε σπουδαία κούρσα από τα δεξιά πέρασε και τον Τσόκρη πάσαρε στον Μπάφα και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 82΄ η Κρανούλα έχασε ευκαιρία με τον Τσουμάνη Δ. ενώ στο 90΄ το Πέραμα έκανε το 2-0 όταν ο Ζήσης από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα εκ νέου στα δίχτυα του Αρχοντάκη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Διαιτησία: Θάνος (Παπαδόπουλος, Παπαλαζάρου)
ΠΕΡΑΜΑ: Δούβλης Χ., Παππάς Ε., Δούβλης Ο., Τσουλιάης, Ντίνος, Πέτσιος (64' Ζήσης), Σιχλιμοίρης (84΄ Λιάρος), Ντόβας, Μπιστιόλης (71΄ Παράσχης), Παπαρούνας, Μπάφας. 
ΚΡΑΝΟΥΛΑ: Αρχοντάκης, Τσουμάνης Π. (72΄ Χατζής), Τσόκρης (72΄ Γκρόμπασι), Παππάς Η., Νασούλης, Τάτσης, Νούσης, Τσουμάνης Δ., Πάττας, Γκέκα (42΄ Πολυχρονιάδης), Μανούρης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top