ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΝΤΕΜΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ

2/28/2015 11:50:00 μ.μ.
Ντέρμπι «δικεφάλων» στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και μάλιστα με όλη τη σημασία της λέξεως!
Ο ουραγός ΠΑΟΚ Κουλούρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση με αντίπαλο τους πρωταθλητές και απέδειξε πως διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, που αν παρέμενε αναλλοίωτο τη φετινή χρονιά (θυμίζουμε πως 16 ποδοσφαιριστές μεταπήδησαν στα Λευκάδια), τότε θεωρείται σίγουρο πως θα πάλευαν επί ίσοις όροις για την παραμονή. Στο τέλος της αναμέτρησης, άπαντες από το στρατόπεδο των γηπεδούχων έδωσαν συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους και μάλιστα αρκετοί χαρακτήρισαν την απόδοση των φιλοξενούμενων ως την καλύτερη αντίπαλης ομάδας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.
Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες σήμερα ήταν στην εμπειρία, στοιχείο που εκ των πραγμάτων λείπει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μανώλη Γιοβανόπουλου, ο οποίος σήμερα κάθισε στην άκρη του πάγκου. Το γκολ του Σπύρου Κίτσα στο 23′ της συνάντησης, προήλθε από ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων και τελική πάσα του Χρήστου Τζέπη και ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να απομακρύνει.
Το γκολ αυτό «άνοιξε» το παιχνίδι, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες για τους δύο αντιπάλους. Οι νεοφώτιστοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Κάσα και Ευθυμίου ενώ στις αρχές του δευτέρου μέρους ο πρώτος είχε δοκάρι στην πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ Κουλούρας στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το κοντινό σουτ του Θανάση Κίτσα (είχε μόλις περάσει στον αγωνιστικό χώρο) απέκρουσε ο Σακαλής ενώ στο 78′ ήταν η σειρά του Νίκου Παπαδόπουλου για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδώρου. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια καλή ευκαιρία από πλευράς ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Λαζάρου βρήκε τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα και τους νεαρούς παίκτες των φιλοξενούμενων να αποχωρούν γεμάτοι ενθουσιασμό για τη σημερινή τους εμφάνιση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Σωτηριάδη.
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Μπουκλάς Αν., Μπουκλάς Γ., Κίτσας Λ.Π., Λαδάς, Καρατάσος (80′ Θεοδώρου Κυρ.), Κούκλας, Τζέπης Χ., Κίτσας Σ., Κίτσας Δ. (71′ Πατατούκας), Χριστοφόρου (64′ Κίτσας Θ.).
ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακαλής, Αγγελίνας Γ. (46′ Δαληγκάρος), Νεστορόπουλος, Χουϊλουλίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Λ., Ευθυμίου (62′ Θυμιόπουλος), Ιατρόπουλος, Δημούλτσης, Κάσα (71′ Πετσάκου Α.), Ασλαμπάλογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top