ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

2/28/2015 11:44:00 μ.μ.
Στα 2/3 του μαραθώνιου

Τα δύο τρίτα του κλείνει το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής και με το κυριότερο παιχνίδι να γίνεται στην Δράμα ανάμεσα την Δόξα και τον Άρης Θεσσαλονίκης. Σημαντικά είναι και τα παιχνίδια του Ορφέα Ελευθερούπολης με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και της Καβάλας με την ανταγωνιστική Θύελλα Φιλώτα. Ενδιαφέρον, τέλος, παρουσιάζει και το ντέρμπι του Έβρου ανάμεσα στο Σουφλί και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τα τελευταία νέα των ομάδων έχουν ως εξής:

Άρης: Έτοιμος για Δράμα

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας.
Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Δημήτρη Σουνά και τον τραυματία Βάσκο Φερνάντες. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σέρβσος ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε το απόγευμα για τη Δράμα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο.
Στην 18άδα του Άρη συμμετέχουν οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο και Λεμονής.

«Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» θέλει ο Πανσερραϊκός στην Ελευθερούπολη

Κακά τα ψέματα όταν φτάνεις στο σημείο να λες πως ο όποιος χαμένος βαθμός μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά, το να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλον πλην της νίκης με οποιοδήποτε τρόπο μοιάζει περιττό και αυτό ακριβώς θα κυνηγήσει ο Πανσερραϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Η ομάδα της Καβάλας μπορεί να μην έχει χάσει από τα «λιοντάρια» στις Σέρρες, αλλά τουλάχιστον όταν επισκέπτονται την γειτονική πόλη έστω και δύσκολα την κερδίζουν. Ζητούμενο λοιπόν οι τρεις βαθμοί.
Μοναδικό πρόβλημα ο Δαμιανός
Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι ένα με τον τιμωρημένο Δαμιανό Τριανταφύλλου να είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ στις Σέρρες θα μείνουν και οι τραυματίες Τάντιτς και Καρακούτης. Όσον αφορά την ενδεκάδα αναμένεται η επιστροφή του Σιάκκα στο κέντρο της άμυνας αντί του Καψάλη, ενώ μένει να φανεί ποιον θα προτιμήσει για το δεξί άκρο της άμυνας ο Βασιλακάκης, με τους Περπερίδη και Γαλακτερό να διεκδικούν τη θέση.
Mε κόσμο και στην Ελευθερούπολη
Εννοείται πως ο Πανσερραϊκός αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο στην Ελευθερούπολη την οποία άλλωστε ξέρουν καλά οι φίλαθλοι του από τις συχνές τελευταίες επισκέψεις και όλοι ευελπιστούν να μην είναι άσχημες οι καιρικές συνθήκες για να υπάρχει μεγαλύτερη μετακίνηση, αν και υπενθυμίζουμε πως υπάρχει στέγαστρο σε όλη την κερκίδα του γηπέδου.

Εντός έδρας μάχες για ΑΟΚ, Ορφέα, στη Θεσσαλονίκη οι άλλοι δύο

Ο ΑΟ Καβάλας και ο Ορφέας Ελευθερούπολης παίζουν εντός έδρας, αύριο (1/3, 15.00) για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με Θύελλα Φιλώτα και
Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Ο Άρης Ακροποτάμου και το Βυζάντιο ταξιδεύουν στη
Θεσσαλονίκη για τις αναμετρήσεις με Ηρακλή Αμπελοκήπων και Καμπανιακό.
Ο ΑΟΚ έχει μόνο στόχο την κατάκτηση της νίκης ώστε να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή. Ο Κ. Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τιμωρημένου Β.
Γαβριηλίδη (συμπλήρωσε 7 κίτρινες) και του τραυματία Κοσμίδη.
Ο Ορφέας Ελευθερούπολης υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και καλείται να
κάνει την υπέρβαση. Απουσιάζει ο Φ. Τορεζάνι που αποβλήθηκε στο Κοκκινόχωμα (1 αγωνιστική και 20 ευρώ πρόστιμο) ενώ επιστρέφουν Τσίτσι και Τριανταφυλλίδης.
Το Βυζάντιο ταξιδεύει στη Χαλάστρα για τη κόντρα με τον τοπικό Καμπανιακό και
απουσιάζει ο Δαγκούλης που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ορφέα (1 αγωνιστική και 20 ευρώ πρόστιμο) και οι τραυματίες Ν. Σουμουλίδης και Γ. Ελευθεριάδης.
Τέλος, ο Άρης Ακροποτάμου θα παίξει στους Αμπελόκηπους με αντίπαλο τον τοπικό
Ηρακλή και απόντα τον τιμωρημένο Αλ. Βλάχο που συμπλήρωσε κάρτες. Επίσης, θα
προφυλαχθεί ο τραυματίας Ρ. Κουάνγκ.

Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:Πριν την σέντρα

Την Κυριακή 01/03/2015 φτάνουμε στα 2/3 του πρωταθλήματος της γ΄Εθνικής και από εδώ και πέρα κάθε λάθος στοιχίζει. Στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός υποδέχεται το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σ ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους φιλοξενούμενους.
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κόψη του μαχαιριού καθώς με 21 βαθμούς είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας  μια θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.
Με καινούργιο προπονητή (2ο παιχνίδι) στον πάγκο του το Βυζάντιο τον Δημήτρη Μαγκαφίνη και με απουσία του βασικού τερματοφύλακα Σουμουλίδη  οι κίτρινοι έρχονται στην Χαλάστρα με αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.
Έχοντας όμως μια από της 4 χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (έχουν δεχθεί 31 γκολ) οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.
Από την άλλη ο Καμπανιακός  με απουσίες αλλά και επιστροφές παικτών θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να εξασφαλίσει όσο γίνεται νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Στο Ν. Αγιονέρι την Κυριακή

Μετά την ψυχρολουσία ήττα το Προηγούμενο Σάββατο με την Καστορία,  την απρόσμενη εντός έδρας απώλεια με 1-2 και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι της ομάδας βλέπουν ότι αυτή η Αναγέννηση δυστιχώς  δεν έχει μέλλον. Το αρνητικό σερί  του Α. Σαπουντζή με 4 σερί ήττες και 1-13 γκολ, πραγματικά έχει ταρακουνήσει τους πάντες και αναφερόμαστε στους υγιής σκεπτόμενους φιλάθλους της πόλης. Τώρα μέσα από τις στάχτες της και την κακή ψυχολογία η ομάδα θα πάει στο Ν. Αγιονέρι και κυριολεκτικά παίζει το τελευταίο της χαρτί
Ένα χαρτί που είναι άσχετο, αν μπορεί να το διαχειριστή η ομάδα, ενώ προβλήματα υπάρχουν με τους Μπίνα τιμωρημένο, Λυσίτσα τραυματία, να μην υπολογίζονται.

Α.Γ.Σ. Καστοριά: Χωρίς επιστροφή κόντρα στον Απόλλωνα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «γουναράδων» ενόψει του αγώνα της χρονιάς, όπως αντιμετωπίζεται το ματς της Κυριακής κόντρα στο νεοφώτιστο Απόλλωνα Αρναίας.
Άπαντες έχουν αντιληφθεί τη κρισιμότητα της κατάστασης και εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταθέσουν σώμα και ψυχή προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς που θα ξαναβάλουν την ομάδα στη διεκδίκηση της σωτηρίας.
Πάνω σε αυτό άλλωστε δούλεψαν πυρετωδώς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας Δημητρίου και Ζαρογιάννης, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για το τρίποντο που αποτελεί μονόδρομο απέναντι στο συγκρότημα της Χαλκιδικής.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, συνεχίζοντας με τεχνική και δίνοντας έμφαση για πολλοστή φορά στο κομμάτι της τακτικής.
Ακολούθησαν στημένες φάσεις, ενώ στο φινάλε το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μέσα από δίτερμα, όπου το τεχνικό τιμ «φωτογράφησε» την ενδεκάδα που επρόκειτο να χρησιμοποιήσει.
Για σήμερα, χορηγήθηκε ρεπό σε μια κίνηση αποφόρτισης τη παραμονή του αγώνα, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρώνεται πλέον απευθείας στο ΔΑΚ, περιμένοντας τον κόσμο να αγκαλιάσει τη προσπάθειά του και αποτελώντας το 12ο παίκτη να σπρώξει την ομάδα στην επικράτηση.

Με Χριστόφ ο Απόλλων Αρναίας

Ακόμα έναν Βούλγαρο (απ” την μεγάλη παροικία που έχει δημιουργηθεί) υπολογίζουν πλέον στον Απόλλωνα Αρναίας. Ο Τοντόρ Χριστόφ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής, καθώς βγήκε το δελτίο του και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Καστοριά (αμφότερες οι ομάδες… καίγονται για το τρίποντο).
Παρελθόν αποτελεί απ” τους «πορτοκαλί» ο Δημήτρης Τσαμασλίδης μετά από προσωπική του επιθυμία.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Περιμένουν κόσμο στο Σουφλί

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να κάνει κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο Σουφλί για να στηρίξει τους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: «Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού καλεί τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου να δώσουν το παρών και να ενισχύσουν με την παρουσία τους μέσα σε φίλαθλο πνεύμα τους παίκτες μας στον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής» και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον Εθνικό. Για τον συγκεκριμένο αγώνα η διοίκηση της ομάδας του Σουφλίου έχει κυκλοφορήσει 700 εισιτήρια που κοστίζουν 10 ευρώ και 200 των 5 ευρώ».

Με άγνοια κινδύνου στην Καβάλα ο Φιλώτας

Με καλή  ψυχολογία και άγνοια κινδύνου  ο Φιλώτας  πηγαίνει στην Καβάλα   με στόχο το  θετικό αποτέλεσμα.
Xωρίς … ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Θύελλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας άλλο ένα θηρίο της κατηγορίας , την Καβάλα.
Οι Φιλωτιανοί  έχουν μπροστά τους επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στην πόλη της Καβάλας,  με αντίπαλο την τοπική ομάδα που πρωταγωνιστεί.
Το ματς είναι δύσκολο, αλλά η Θύελλα είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παίζοντας αποφασιστικά και με θωρακισμένη την αυτοπεποίθησή της από τις συνολικά  καλές εμφανίσεις και σπουδαίες σε σημασία επιτυχίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής

Δόξα Δράμας-Άρης Θεσσαλονίκης
Βρέσκας, Κελεσίδης, Γιάντσης (Ημαθίας)

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης Ακροποτάμου
Τρακαλιάνης, Ζιγκερίδης, Γκαϊτατζής (Σερρών)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Αναγέννηση Γιαννιτσών
Παρχαρίδης (Δράμας), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Μαρόπουλος (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Α.Γ.Σ. Καστοριά-Απόλλων Αρναίας
Σιδηροπουλος, Κεσίσογλου, Κουπαράνη (Πέλλας)

Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός
Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Α.Ο. Καβάλα-Θύελλα Φιλώτα
Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης)

Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Γκουγκούδης, Καμπούρης, Κρυωνάς (Σερρών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top