ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΟΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

2/11/2015 10:35:00 μ.μ.
Αρκετό ήταν για την Νέα Πέραμο το 0-1 των Νεοκτίστων απέναντι στην Ελπίδα Ασπροπύργου, αφού το 0-0 του δευτέρου παιχνιδιού έστειλε τους κιτρινόμαυρους στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α.. Οι γηπεδούχοι απείλησαν περισσότερο την εστία του Κουτρομάνου, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βάλουν το ένα γκολ που χρειάζονταν για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Στο 10ο λέπτό η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Αριστόπουλο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτρουμάνου.

Νέα Πέραμος: Κεχαγιάς,Μανώλης,Γεωργιάδης,Πατσιονίδης Κ.,Λιμνιάτης,Τσιούνης,Νάκος (62’ Φωτίου Γ.),Καραγιάννης,Αριστόπουλος,Τσαούσης (76’ Μπαμπάνης),Καμπόλης (90’ Φωτίου Π.)

Ελπίδα: Κουτρουμάνος,Σακελλαρίου,Κουμουλίδης,Τζανέτος,Πολύζος,Καραμπέτσος,Ντεντέι,Σταγάκης (80’ Κύρλος),Ριζόπουλος,Ντόκα (56’ Σταματάκης),Βλαχάβας (46’ Δαφνάς)





Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικού του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α. εξασφάλισε ο Ασπρόπυργος, μετά το ισόπαλο 0-0 με τον Άτταλο Νέας Περάμου (1-3 ο πρώτος αγώνας). Η καλοστημένη ομάδα του Κοπαλά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η πρόκριση ήρθε πιο εύκολα από ότι θα περιμέναν. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Παναγιωτόπουλο να μπλοκάρει το διαγώνιο σουτ του Ασλανίδη. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, μεταξύ 32ου και 37ου λεπτού, οι γηπεδούχοι απείλησαν τον Άτταλο, ωστόσο όλες σταμάτησαν στον εξαιρετικό Ρόκα. Στο 32ο λεπτό απομάκρυνε σε κόρνερ το απευθείας κόρνερ του Καλογρίδη,ενώ στην επόμενη φάση ο επιθετικός του Ασπροπύργου σούταρε με τον Ρόκα να απομακρύνει και πάλι τον κίνδυνο. Στη συνέχεια,37ο λεπτό, ο Μούτας δοκιμάζει το πόδι του λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Ρόκα να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με μοναδική κλασική ευκαιρία το οριζόντιο δοκάρι του Καλογρίδη στο 63ο λεπτό.

Ασπρόπυργος: Παναγιωτόπουλος,Φραγκόπουλος,Χελιώτης (78’ Πέππας),Μουζάκας,Πολυτάρχου Κ.,Κάτσος,Τζούντι (46’ Φωτιάδης),Τσεβάς,Καλογρίδης,Μούτας (83’ Σιδηρόπουλος)

Άτταλος: Ρόκας,Νικολάου,Κουτσομύτης,Στάθης,Ευσταθιάδης,Μουαζίρη (78΄Χάντης),Βούκα,Ασλανίδης,Μονέ,Κουσίδης,Τσαπάρας (67’ Αριστόπουλος)


http://epsdaleague.weebly.com/Φώτης  Κεσανίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top