ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

2/16/2015 07:08:00 μ.μ.
Συνεχίστηκε η δράση το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα,με δυνατά παιχνίδια και πόλλα γκολ!
Ας τα δούμε αναλυτικά....
     Α'κατηγορία(21η αγ.)
     1ος όμιλος
Το Ηράκλειο έμεινε στο 0-0 στην Ηλιούπολη με τον Φωστήρα αλλά διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας, αφού απέχει 12 βαθμούς από τον δεύτερο,που είναι πλέον ο ΑΟ Περιστερίου που νίκησε εκτός έδρας δύσκολα τον Αγ.Δημήτριο με 1-0 και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Χαϊδαρίου στα Λιόσια από τον Ολυμπιακό με 2-0,με τους νικητές σε αυτό το ματς να παίρνουν βαθιά ανάσα.

Το Καματερό έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Περιστερίου,με τους γηπεδούχους να παραμένουν σε δύσκολη θέση,ενώ ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 2-0 επί του Εθν.Αστέρα.Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε ο Θρίαμβος Αθηνών επί της Αγ.Ελεούσας,ενώ τεράστιας σημασίας νίκη για την Ηλιούπολη που νίκησε 2-1 τα Σούρμενα.Τέλος,νίκη χωρίς αντίκρυσμα για το Παλ.Φάληρο με 3-0 επί του Χαλανδρίου, που μπλέκει πλέον σε περιπέτειες.

     2ος όμιλος
Οι πρωτοπόροι κυριάρχησαν σε αυτό τον όμιλο,με το Αιγάλεω να κερδίζει άνετα 2-0 τον Κολωνό και ο ΓΣ Αργυρούπολης επικράτησε δύσκολα 1-0 της Δόξας Βύρωνος.Νίκη και για την Αγ.Παρασκευή  με 4-0 επί του Χαραυγιακού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 16χρονο Μυλωνά που πέτυχε 3 γκολ.

Ο Χολαργός νίκησε 2-0 τη Διάνα Ηλιούπολης,ενώ ο Αγ.Ιερόθεος συνέχισε τις επιτυχίες, κερδίζοντας δύσκολα την Πεύκη με 1-0,με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν σε δύσκολη θέση.Στο 0-0 έμεινε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ελπίδας και Αγ.Αναργύρων,ενώ η Θύελλα Αγ.Δημητρίου νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ με 4-2,αφού προηγήθηκε με 4-0.Η ήττα προκάλεσε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους,αφού παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας.

Τέλος,ο Ιάσονας πήρε χωρίς κόπο τους 3 πολύτιμους βαθμούς από τον Ακαδημο.

     Β'κατηγορία(19η αγ.)
     1ος όμιλος
Η πρωτοπόρος Ειρήνη Πετρούπολης συνέτριψε 5-0 τον Φοίνικα Περιστερίου και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα,ακολουθούμενη από τον Άφοβο,που σε ένα εντυπωσιακό ματς νίκησε 4-3 τον ΓΣ Καισαριανής.
Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το ματς Αγ.Θωμάς-Ιλίσσια 2004,αφού οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο συντρίβοντας τους αντιπάλους τους με 5-0,και έμειναν μόνοι 3οι,αφού ο Αθηναϊκός προσγειώθηκε ανώμαλα στα Βριλήσσια χάνοντας από τον Κένταυρο με 2-1.Εντυπωσιακή η Κορωνίδα συνέτριψε 5-1 το Καλαμάκι,ενώ σπουδαίο 2πλο για τη Χρυσούπολη με 2-1 επί του Κουκακίου.
Νίκη ανάσα για τον Ηρακλή Περιστερίου με 1-0 επί του ουραγός Πήγασου Πατησίων,όπως και για τον Ατλαντα Κυψέλης που συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία του,νικώντας 1-0 την ΑΕ Γλυφάδας.

     2ος όμιλος
Αγωνιστική των πρωτοπόρων μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού νίκησαν και οι 4 πρώτοι.Συγκεκριμένα, η Λυκόβρυση διέλυσε τον Γκυζιακό με 5-0,ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου νίκησε άνετα 4-0 στο ουδέτερο Παλ.Φάληρο τον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας,ενώ τα Πετράλωνα νίκησαν 1-0 τον Αγιαξ στον Ταύρο και ο Αττικός νίκησε εκτός 1-0 τον Αστέρα Εξαρχείων.
Γκέλα για την Αλσούπολη που έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου,ενώ ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν Φωστήρας Καισαριανής και Αρμενική.Σημαντικές νίκες για τα Μελίσσια με 1-0 επί του Κρόνου Αθηνών με 1-0 και για τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με 6-1 επί της ουραγός ΑΕ Περιστερίου.

     Γ'όμιλος
Ο Μικρασιατικός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος,αφού επικράτησε 2-0 του Παράδεισου,και ξέφυγε 6 βαθμούς αφού εκμεταλλεύτηκε τις εντός έδρας ισοπαλίες του Βοτανικού(1-1 με τη Λαύρα) και του Παπάγου (0-0 με την Τερψιθέα).
Στο 1-1 έμειναν Άμιλλα Περιστερίου και Αρης Πετρούπολης, ενώ σημαντικά διπλά για την Ανθούπολη με 2-0 επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου και για τον Αστέρα Ζωγράφου με 2-1 επί της ουραγός πλέον Κηπούπολης.
Στο 0-0 έμειναν Ερμής Ηρακλείου και Ελευθερούπολη, ενώ τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αίμο Πετρούπολης που νίκησε σε ένα εντυπωσιακό ματς τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου με 4-3.

     Γ'κατηγορία(16η αγ.).
     1ος όμιλος
Καμμία μεταβολή δεν είχαμε στις πρώτες θέσεις,αφού νίκησαν και 5 πρώτοι της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Πέρα Κλούμπ νίκησε άνετα 3-0 τον Κεραμεικό,όπως και τα Βριλήσσια που νίκησαν επίσης 3-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω.Ο ΑΟ Ιλίου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση συνέτριψε 4-0 τα Πατήσια,ενώ σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 4-1 επί του ΠΟΨ για τον Πανιώνιο Καισαριανής.
Ο Κεραυνός Πετρούπολης νίκησε 2-1 την ΑΕ Ιλίου,ενώ ο Ηρακλής Πετρούπολης συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις κερδίζοντας εύκολα 3-0 το ουραγό Δάσος Χαϊδαρίου. Τέλος,στο 1-1 έμειναν Δάφνη Αθηνών και Ολυμπιακός Κυψέλης.

     2ος όμιλος
Συνεχίζουν τον καλπασμό τους Τριφυλλιακός και Αμπελόκηποι, αφού νίκησαν την Αναγέννηση Πετρούπολης 1-0 και τον Ιπποκράτη 5-2 αντίστοιχα.Διατηρούν έτσι διαφορά 9 βαθμών από τον 3ο Ορφέα Αιγάλεω που νίκησε εκτός τον Αρίωνα με 2-0.
Ο Νεοπεντελικός νίκησε εκτός τα Ταταύλα με 1-0,ενώ η ΑΕ Αιγάλεω συνέχισε την πολύ καλή πορεία των τελευταίων αγώνων,κερδίζοντας 3-0 τον Αετό Καλλιθέας.
Ο Κρόνος Αιγάλεω επικράτησε εκτός του Γαλαξία με 2-1,ενώ ο Αίας Αθηνών έκανε το ρεπό του.

     3ος όμιλος
Εντυπωσιακό στατιστικό είχαμε σε αυτό τον όμιλο,αφού στα 6 από τα 7 παιχνίδια νίκησαν οι φιλοξενούμενοι!
Πιό συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος Αρης Χολαργού νίκησε εύκολα 4-0 τον ΑΟ Κωφών εκτός,ενώ ο συμπρωτοπόρος Άτταλος νίκησε στο Βύρωνα τον Αρη με 2-0.Ο Χαλκηδονικός επικράτησε πολύ δύσκολα εκτός την Ιεράπολη 2-1 και συνέχισε το εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί του,αφού μακριά από την έδρα του έχει μόνο νίκες!
Η Ν.Σμύρνη κέρδισε εύκολα εκτός 3-0 τη Νίκη Αλίμου,ενώ ο Υμηττός πέρασε από την Κηφισιά κερδίζοντας με 3-1.Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Θύελλα Περιστερίου με 1-0 με αντίπαλο το Μαρούσι,ενώ στη μοναδική επικράτηση γηπεδούχου,ο Φοίνικας Καλλιθέας νίκησε 3-2 τον Βύρωνα.

     4ος όμιλος
16 στα 16 για το Γαλάτσι που νίκησε άνετα 3-1 τον Απόλλωνα Περιστερίου,ενώ η 2η Κοψαχείλα νίκησε εκτός τα Πράσινα Πουλιά με 3-0.Η ΑΕ Μεταμόρφωσης νίκησε 1-0 στο Περιστέρι την Τόλμη,ενώ σε ένα χορταστικό ματς Λαρισαϊκός και Αθηναΐδα ήρθαν ισόπαλοι με 3-3.Νέα Ζωή και Πλάτωνας έμειναν στο 1-1,ενώ ο Πανθησειακός νίκησε 2-1 το Παγκράτι και ο Απόλλων 2006 νίκησε επίσης με 2-1 τον Προμηθέα.
Θανάσης Ζαχάκης/topiko24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top