ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ : ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 0-2 ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

2/16/2015 07:17:00 μ.μ.
Πολύ μεγάλη νίκη που την κρατά σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρώτη θέση και τον Άρη Αβάτου σημείωσε η Αναγέννηση Θαλασσιάς που επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Ασπίδας Ξάνθης, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ της Αναγέννησης.
Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ασπίδας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο, με την ομάδα της Θαλασσιάς να είναι λίγο καλύτερη και πιο ουσιαστική στις προσπάθειες. Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του παιχνιδιού η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη άνοιξε το σκορ όταν μετά από κόντρα στον αέρα του τερματοφύλακα της Ασπίδας Αθανασίου με τον επιθετικό της Αναγέννησης Καζάκη η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βασίλη Στεπανιάν που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ασπίδας για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, και να φέρνει «θύελλα» διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους που ζήτησαν επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους. Στην επανάληψη η Ασπίδα πίεσε πολύ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά  δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Περπερή. Για να φτάσουμε στο 83’ με τον Κουτρότσιο από κοντά να καθαρίζει το παιχνίδι κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας, ένα γκολ που δεν πανηγύρισε σαν ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του την Ασπίδα Ξάνθης που αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Θαλασσιά πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ορφέα στο γήπεδο του ΑΟΞ το προσεχές Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ενώ η Ασπίδα στρέφει την προσοχή της στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο των Μαγγάνων. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Κηλικιώτη και Γιώργο Πασχαλίδη.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Αθανασίου, Πουρναράκης, Καουσλίδης(25’ Τζαρτάκης), Φεταχίδης, Μυλωνάς, Ψαρόπουλος(64’ Μακράκης), Δογανίδης, Σαββόγλου, Σαββίδης(62’ Μοσχώβης), Φωτιάδης, Μαλαδένης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Κελίδης, Παπαδημητρίου, Σαρηγιαννίδης, Μαντζαρίδης, Κοτζακελίνης(75’ Χατζημωϋσιάδης), Τουργαίδης Στ., Μουχτάρης(73’ Τουργαίδης Κ.), Κουτρότσιος, Καζάκης, Στεπανιάν(62’ Σταύρου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top