ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ , ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ

2/01/2015 06:43:00 μ.μ.



Σε κακό δαίμονα έχει εξελιχθεί φέτος ο Ολυμπιακός Κυμίνων για την ΑΠΕ Λαγκαδά, καθώς οι Κυμινιώτες κέρδισαν για δεύτερη φορά την πρωτοπόρο, χάρη στο γκολ του Παπαγαθωνίκου στα τελευταία λεπτά.
Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ΑΠΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Ολυμπιακός Κυμίνων ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, καθώς στο 88΄, ο Παπαγαθωνίκου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πέτκαρη, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας.
Όπως ήταν φυσικό, η νίκη πανηγυρίστηκε δεόντως από τους Κυμινιώτες, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι εδώ και 3,5 μήνες, μιας και έχουν να γνωρίσουν την ήττα στο πρωτάθλημα, από τις 10 Οκτωβρίου! Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το σερί κρατάει από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και ο Στέφανος Δημητριάδης, με τον έμπειρο προπονητή να έχει μπει απόλυτα στο κλίμα του συλλόγου.
Aυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Λαγκαδιανούς και μάλιστα από την ίδια ομάδα. Βέβαια, δεν έγινε και κάποια σοβαρή ζημιά στην ΑΠΕΛ, αφού το συγκρότημα του Θουλη Γιαμουρίδη έχει 10 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού Κυμίνων: Πόππης, Κιομιρτζόγλου, Μεσσιάρης, Σιούνης, Τσακίρης, Σαββαϊδης, Καμπάνης, Αυγέρος, Σαλακίδης, Τζήμας, Παπαγαθωνίκου
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βεργίδης, Χουνουζίδης και Παναγιωτόπουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top