ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Π.Π.Π.ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

2/15/2015 09:41:00 μ.μ.

Ποσειδών Π.Π.Π.-Μακεδόνες Πιερίων 2-1 Πήρε το ντέρμπι ο αήττητος Ποσειδώνας

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Ποσειδώνα Π.Π.Π.  και την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας τους Μακεδόνες Πιερίων είχαμε χθες στους Νέους Πόρους με τελικό νικητή τον Ποσειδώνα με 2-1.

Ο αγώνας είχε τα πάντα γκολ,θέαμα,ένταση,κόκκινη κάρτα.Ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι δημιούργησε ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ στο 25 με κεφαλιά του Ρουμπιέ Κώστα ο οποίος πέτυχε το 26ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτό το σκορ και με τον Ποσειδώνα ανώτερο έληξε το πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα των Μακεδόνων μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι,έπαιζε καλύτερα και δημιουργούσε ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 67ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ποσειδώνας έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Ρουμπιέ Κώστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Από εκείνο το σημείο και μετά οι Μακεδόνες αύξησαν την πίεση τους για να ισοφαρίσουν.

Όμως ο Ποσειδώνας πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από κόρνερ του Αποστολιού και φοβερή κεφαλιά του Τζίκα Γιάννη και έκανε το 2-0 στο 78ο λεπτό.Εκεί φάνηκε πως το ματσ είχε τελειώσει όμως μετά από δύο λεπτά οι Μακεδόνες πέτυχαν γκολ έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Ποσειδώνα και έκαναν το 2-1.

Τα τελευταία λεπτά οι Μακεδόνες πίεσαν να ισοφαρίσουν και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Ποσειδώνα να αμύνεται σωστά με 10 παίχτες και να κρατάει το υπέρ του σκορ και την νίκη στο ντέρμπι του ομίλου.

Έτσι ο Ποσειδώνας έφτασε τους 40 βαθμούς και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και οι Μακεδόνες έμειναν στους 28 βαθμούς και στην δεύτερη θέση.

ΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Π.Π.Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top