ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

2/28/2015 08:08:00 μ.μ.
Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Νέα Μεσημβρία, ανάμεσα στο γηπεδούχο ΑΟ Μεσημβρίας και το Μακεδονικό Γέφυρας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Χρήστου Ντάγκα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο τέρμα, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, εκατέρωθεν.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Νικολούλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με την πλάτη στην εστία κατάφερε να γυρίσει απότομα και με πλασέ να στείλει την μπάλα μόλις άουτ. Στο 13' ο Ντελής πλάσαρε πάνω από τον Καλίγγο, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 22' από το ύψος της γραμμής της περιοχης, ο Ντελής με βολέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καλίγγου, ενώ στο 38' μετά από σέντρα του Κυρλή από αριστερά, ο Νικολούλης με πλασέ έστειλε επίσης την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 59' μετά από σέντρα του Τσαρτσάρη ο Διαμαντής δεν πρόλαβε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 80' ο Νικολούλης πλάσαρε κι ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα του Κατσικά, την τελευταία στιγμή έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή.

Σκόρερ:-

Διαιτητής: Παρασκευάς (Λιάρης, Κωστακίδης)


ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ: Καλίγγος, Τάφα, Διαμαντής, Χαριτίδης, Πέτκος, Μποσνιάκης, Νικολούλης, Κοσμίδης, Αρβανιτίδης, Κυρλής, Τσαρτσάρης.
ΓΕΦΥΡΑ: Κατσικάς, Κατσώρας (46' Κοντογιάννης), Βασιλάκογλου (68' Ζ. Σκενδέρης), Μπερμπέρης, Μήτας, Τζουράκης, Καπρίνης, Ρετζέπης, Ντελής (71' Ι. Σκενδέρης), Μάστορας, Καφετζής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top