ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ , 3-2 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2/28/2015 08:10:00 μ.μ.
Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στο γήπεδο της Περαίας, με τον τοπικό Αχιλλέα στα τελευταία λεπτά του αγώνα να κάνει την ανατροπή και να κατακτά τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στο Φοίνικα Καλαμαριάς (3-2).

Το σκορ της συνάντησης άνοιξε για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μηνασίδης, ενώ στο 28' ο Καραϊσκάκης έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια για λογαριασμό του Φοίνικα. Στο 40' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Όμηρος Λιάμος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στο 83' ο Αχιλλέας έχασε πέναλτι με τον Μελικίδη, με τον γκολκίπερ Δημητρίου να αποκρούει. Στο 90' ο Τσούτσης έκανε το 2-2, ενώ στο 92' ο Μηνασίδης χάρισε τη νίκη στον Αχιλλέα, με το Φοίνικα να είναι "πυρ και μανία" με τον επόπτη Ντάβελα.

Σκόρερ: Μηνασίδης (13'), Καραϊσκάκης (28'), Λιάμος (40'), Τσούτσης (90'), Μηνασίδης (91'). 

Διαιτητής: Κουκούλας (Ντάβελας, Α. Μερκενίδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Πλαστήρας, Χαρίσκος, Κουμπατίδης, Αυγέρης, Τσούτσης, Κλήμης (86' Ιωαννίδης), Βαλαβάνης, Σκιούλας, Μηνασίδης, Γεωργίου (60' Μόμτσος), Μελικίδης (86' Μαρμπαίδης). 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Δημητρίου, Καραμπίνας, Γαβριήλ (29' λ.τρ. Γουλιλεμος), Κασσιάνος (11' λ.τρ. Καραϊσκάκης), Καλιπολίτης, Μουτζουρούνης, Γ. Βουτσινάς, Κουνδής, Γιονανίδης, Λιάμος, Τσουκαλάς (77' λ.τρ. Καρκαλατζίδης). 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top