ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1 ΤΟ ΠΡΩΤΕΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ

2/28/2015 08:13:00 μ.μ.
ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1

Με νίκη-βάλσαμο έφυγε από την Παλαιά Φώκαια ο Παλληνιακός το μεσημέρι του Σαββάτου (28/2).

Η ομάδα από την Παλλήνη, που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του ξαφνικού χαμού του Σωκράτη Κιούρκου, κατάφερε να επικρατήσει 0-1 του Πρωτέα για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ και να ανασάνει στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κοβάνης, ο οποίος στο 75' με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Θωμόπουλο και χάρισε στους φιλοξενούμενους τους τρεις βαθμούς της νίκης. Συνολικά, πάντως, πρέπει να πούμε πως ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος, έδειχνε να θέλει περισσότερο το τρίποντο και έχασε περισσότερες ευκαιρίες από την Πρωτέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Παλλήνης αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Διαιτητές: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΛΑΜΠΡΟΥ Β., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Ε.

(Παρατηρητής: ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ)

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Θωμόπουλος, Μακρυδημήτρης (81' Κορδύλας), Βασιλείου, Μακρυπίδης, Κοτσώνης, Κατσιούλας, Διακορώνας (55' Ζέκα), Μαραγκός, Γεωργίου, Παπατζίμας, Μαμάκος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Μπούρας, Σόκος (65' Καλπούσης), Κούνας (61' Καββαδίας), Κοβάνης, Κάπος (80' Δαραμούσκας), Φελέκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top