ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ PLAY OFF Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ

2/28/2015 08:05:00 μ.μ.
Έστω και δύσκολα, ο Παύλος Μελάς έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Οδυσσέα Κορδελιού, παίρνοντας σημαντικότατη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Λυκίδη.
Οι Κορδελιώτες πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Γιανινώτη, με τον διαιτητή Μολιχιτούδη όμως να έχει σταματήσει το παιχνίδι νωρίτερα ύστερα από υπόδειξη για οφ σάιντ.
Σε γενικές γραμμές, ο Παύλος Μελάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, με τον Οδυσσέα Κορδελιού όμως να είναι η ομάδα με τις πιο σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, οι Σταυρουπολίτες και ειδικότερα μετά το γκολ ανέβασαν στροφές και διατηρώντας το «μηδέν» στην άμυνα μέχρι τέλους.
Με αυτή τη νίκη, οι Σταυρουπολίτες τρίτωσαν… τις νίκες και μπαίνουν πλέον ξανά στο κόλπο των play off, σε μία μάχη όπου όλοι τους είχαν ξεγραμμένους. Πέρα από τους βαθμολογικούς λόγους, η νίκη αυτή έδωσε και ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Παύλου Μελά, οι οποίοι έχουν μπροστά τους δύο κρίσιμα παιχνίδια με Ηλιούπολη και Κύμινα.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 1-0
Σκόρερ: Λυκίδης 47΄
Διαιτησία: Μολιχιτούδης
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (Τσάρτσαλης): Καρυπίδης, Τσουκαλίδης, Aμοιρίδης, Πλίκας, Νικολαϊδης, Τσουκαλίδης Σ., Νερσεσιάν, Λυκίδης, Καζάνας, Σκόρδας, Τοφίκ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ(Αντωνιάδης): Αθανασίου, Ελευθερίου, Παναγιωτίδης Π., Μπαλιού, Παπαδόπουλος, Γίδαρος, Δημογκίκας, Μακρής, Γιαννιώτης, Κόλκο, Σεμερτζίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top